logo
Horoscop 23.04.2018
Horoscop 23.04.2018

Berbec

Încercaţi să nu întârziaţi la serviciu! S-ar putea să aveţi probleme de comunicare. Vă recomandăm să fiţi prudent în relaţiile cu colegii şi prietenii. Situaţia financiară nu trebuie să vă îngrijoreze.

 

Taur

Este posibil ca azi să vă fie ceva mai greu, din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Nu este cazul să fiţi pesimist, un prieten vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară dificilă.

 

Gemeni

S-ar putea să nu aveţi spor în activităţile intelectuale. Nu sunteţi în cea mai bună formă şi nici inspiraţie nu prea aveţi. Nu vă pripiţi în afaceri! S-ar putea să comiteţi greşeli şi să intraţi în conflict cu autorităţile.

 

Rac

Astăzi ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri. La serviciu, încercaţi să nu vă amestecaţi în problemele care nu vă privesc! În caz contrar, riscaţi să suferiţi un eşec care ar putea să vă marcheze pe termen lung.

 

Leu

Aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe responsabilităţi. Vă sfătuim să fiţi prudent la serviciu. Atenţie şi în afaceri, pentru că este posibil că o persoană de încredere să încerce să vă atragă într-o cursă!

 

Fecioară

Vă sfătuim să nu vă faceţi planuri de investiţii, s-ar putea să rămâneţi dezamăgit. Evenimentele neprevăzute care apar de dimineaţă vă dau peste cap tot programul de azi.

 

Balanţă

S-ar putea să vă bulverseze neînţelegerile cu o femeie mai în vârstă. Vă sfătuim să nu vă enervaţi. Nu vă impacientaţi dacă nu reuşiţi să rezolvaţi o problemă financiară!

 

Scorpion

Intenţionaţi să începeţi ceva nou, dar sunteţi prea nerăbdător. Graba strică treaba! Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi să vă străduiţi să terminaţi ce aţi început.

 

Săgetător

Azi nu sunt recomandabile întâlnirile cu prietenii şi nici deciziile importante în privinţa problemelor sentimentale. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra activităţilor intelectuale şi studiului. Vă merge bine în călătorii.

 

Capricorn

De dimineaţă este posibil să fiţi supărat din cauza piedicilor care vă provoacă întârzieri. Nemulţumirile şi nervozitatea pot să vă pună într-o lumină nefavorabilă atât în societate, cât şi în familie.

 

Vărsător

Sunteţi hotărât să rezolvaţi mai multe treburi deodată, deşi la prima vedere este imposibil. Reuşiţi, graţie talentului organizatoric şi optimismului care vă caracterizează.

 

Peşti

Astăzi s-ar putea să vă nemulţumească tot ce se întâmplă în jur. Suportaţi greu glumele colegilor, aveţi impresia că munciţi mai mult decât ceilalţi şi şefii nu observă, iar colaborarea cu partenerii de afaceri nu merge cum aţi fi vrut.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia