Tribuna
Horoscop 20.03.2018
Horoscop 20.03.2018

BERBEC    Eşti un pic cam distrat, un pic cam nehotărât şi nu ştii dacă să mergi pe mâna cuiva din familie pentru o decizie importantă. Şi stelele cred că trebuie să te mai gândeşti, să nu te grăbeşti!

 

TAUR  Încearcă să te destinzi, să te relaxezi. Toată ziua munceşti ca un robot, fără scop şi speranţă. Pentru bani? Banii nu sunt un scop, ci un mijloc! Defineşte-ţi interesele, clar şi simplu!

 

 

GEMENI  Gândeşte-te de mai multe ori înainte să acţionezi. Cei din jur te întărâtă, dar eşti o marionetă de cârpă, sau un Geamăn adevărat? Fii şiret şi iscusit, vulpea din fabule este din zodia ta!

 

 

RAC  Cauţi în toate direcţiile, te concentrezi cât poţi, dar soluţia problemelor cu care te confrunţi este încă departe. Insistă, schimbă metoda, pentru că pierzi când renunţi să mai încerci!

 

 

LEU   Astăzi faci eforturi ca să faci pe placul cuiva drag, poate un membru junior al familiei. Răsfăţaţi copiii cu dragoste, viaţa e grea şi o să aibă timp destul pentru ordine şi disciplină!

 

 

FECIOARĂ   Ai de câştigat ceva, poate în registrul sentimental, dar depinde numai de tine succesul şi să nu dai naştere la bârfe. Reuşita este aproape sigură, condiţile sunt răbdarea şi discreţia!

 

 

BALANŢĂ   O zi mediocră. Nu trebuie să ieşi în evidenţă. Ocupă-te de programul cotidian, obişnuit şi frecventează persoane care nu pot să-ţi facă probleme. Nu comenta, nu vorbi mult, zâmbeşte! Déjà vu!

 

 

SCORPION  Astăzi reuşeşti să descurajezi potenţialii ostili printr-un calm periculos şi un zâmbet veninos. Ai dreptate să fii mereu gata de luptă, viaţa nu ia prizonieri, dar parcă exagerezi. Puţin!

 

 

SĂGETĂTOR  Eşti un pic cu capul în nori, parcă zâmbeşti unor gânduri numai ale tale, cu evidentă plăcere. Nu-i nimic, dacă aşa te simţi bine şi nu eşti pe curs de coliziune cu interesele altcuiva...

 

CAPRICORN   Nu ţi-gândul la muncă, sau la carieră. Dimineaţa e favorabilă lucrurilor importante, în domeniul sentimental. Ziua incepe bine şi creezi optimism în jurul tau şi de aceea eşti bine primit.

 

 

VĂRSĂTOR   Astăzi parcă orizonul tău s-a deschis, culorile sunt mai vii, rezolvarea situaţiilor îţi pare la îndemână! Problemele mai dificile, care te îngrijorau, au soluţii! Orice are o cheie, caut-o!

 

 

PEŞTI  Ce îţi rezervă viitorul? Greu de stabilit la o întreagă zodie! Astăzi, statistic, ai o zi favorabilă în perspectivă, la serviciu îţi atingi obiectivele şi amorul este punctual la întâlnire!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia