logo
Horoscop 18.12.2017
Horoscop 18.12.2017

Berbec

Începeţi o serie de schimbări în cămin. Vă sfătuim să tineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu terminaţi niciuna!

 

Taur

Doriţi foarte mult să faceţi schimbări în casă şi reuşiţi să faceţi rost de banii necesari. Vă recomandăm să mergeţi la cumpărături împreună cu partenerul de viaţă. Hotărâţi-vă de acasă ce doriţi să cumpăraţi!

  

Gemeni

S-ar putea să primiţi un cadou consistent pentru casă. Aveţi o zi foarte aglomerată, dar şi satisfacţia este pe măsură. După-amiaza staţi acasă împreună cu câţiva prieteni care v-au dat o mână de ajutor.

 

Rac

Dimineaţa sunteţi hotărât să terminaţi o serie de modificări începute în casă. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar va încerca să-şi impună punctul de vedere.

 

Leu

Sunteţi preocupat de probleme legate de cămin. Dimineaţa aveţi ocazia să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţă. Partenerul de viaţă este de acord cu iniţiativele dumneavoastră.

  

Fecioară

Dimineaţa primiţi o sumă importantă şi reuşiţi să vă puneţi în practică planurile de a face schimbări în casă. Puteţi să începeţi lucrări de reparaţii sau să zugrăviţi.

 

Balanţă

Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu vă aflaţi într-un moment foarte bun. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante. Ar fi bine să vă găsiţi mai mult timp pentru problemele familiei.

  

Scorpion

Vă concentraţi asupra familiei şi a căminului. Doriţi să cumpăraţi un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă dea un sfat bun şi să economisiţi bani. Nu luaţi nicio hotărâre fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă!

 

Săgetător

Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în casă, acum este momentul. Vă puteţi baza pe ajutorul rudelor şi al prietenilor. Este o zi bună pentru mutat mobila, pentru reparaţii sau zugrăvit.

 

Capricorn

Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, vă recomandăm să nu vă neglijaţi sănătatea. Găsiţi-vă timp şi pentru odihnă! Reuşiţi să faceţi schimbări în cămin, care vă vor îmbunătăţi mult viaţa sentimentală.

 

Vărsător

Dacă puteţi să plecaţi într-o excursie cu partenerul de viaţă, vă recomandăm să nu ezitaţi. O ieşire în mijlocul naturii vă poate apropia şi mai mult. Aveţi idei originale, apreciate de anturaj, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile celorlalţi.

 

Peşti

Traversaţi o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale şi iniţiativelor cu privire la cămin. Dimineaţa aflaţi că nu mai trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Nu este cazul să regretaţi. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia