Tribuna
Horoscop 18.04.2019
Horoscop 18.04.2019

Berbec

Vă faceţi remarcat în societate şi colaboraţi foarte bine cu cei din jur. Dorinţa de afirmare şi voinţa puternică vă ajută să încheiaţi o afacere profitabilă, pe termen lung. Vă sfătuim, totuşi, să nu fiţi prea critic cu partenerul de viaţă.

 

Taur

Începeţi ziua plin de inspiraţie. Vă recomandăm să o folosiţi pe plan profesional şi în afaceri. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu îi faceţi reproşuri nejustificate persoanei iubite. După-amiaza, vă vizitează un prieten care vă cere un împrumut.

 

Gemeni

Dimineaţa sunteţi irascibil şi s-ar putea să vă purtaţi nedelicat cu persoana iubită. Vă sfătuim să vă controlaţi, pentru că riscaţi să provocaţi o ceartă. Folosiţi-vă potenţialul intelectual, care este la cote maxime astăzi!

 

Rac

Entuziasmul pe care îl arătaţi la serviciu vă poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, pentru că acordaţi prea multă atenţie carierei. Încercaţi să clarificaţi cu calm toate neînţelegerile!

 

Leu

Din dorinţa de a obţine venituri suplimentare, riscaţi să neglijaţi relaţiile sentimentale şi să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să vă gândiţi bine înainte de a lua o hotărâre importantă. Încercaţi să găsiţi o cale de mijloc între sentimente şi bani!

 

Fecioară

Este posibil să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în interes familial. Vă recomandăm să nu ezitaţi. S-ar putea să aflaţi lucruri care vă vor folosi în afaceri. Profitaţi de acest moment favorabil! Puteţi avea succes atât pe plan social, cât şi material.

 

Balanţă

Sunt şanse să se producă evenimente neaşteptate, care marchează schimbări favorabile în viaţa dumneavoastră. Dorinţa de afirmare şi activitatea intelectuală intensă vă conduc spre succes, atât în societate, cât şi la serviciu. Spre seară, luaţi o hotărâre importantă într-o problemă sentimentală.

 

Scorpion

Aveţi şanse să obţineţi rezultate deosebite cu prilejul unei călătorii de afaceri. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile aprinse. După-amiaza reuşiţi să faceţi rost de bani pentru a continua o lucrare în casă, începută mai demult. Nu vă lansaţi în speculaţii!

 

Săgetător

Este posibil să aveţi probleme în relaţiile sentimentale şi pe plan financiar. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu vă grăbiţi. Vă puteţi baza pe sfaturile prietenilor apropiaţi.

 

Capricorn

Dimineaţa survin schimbări neprevăzute, care vă dau peste cap toate planurile. S-ar putea să aflaţi că trebuie să plecaţi într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi cearta, pentru că s-ar putea să se termine rău!

 

Vărsător

Începeţi ziua cu entuziasm şi multă ambiţie. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. După-amiaza aveţi succes în societate şi colaboraţi foarte bine cu persoanele mai tinere. Nu faceţi nicio promisiune dacă nu sunteţi sigur că vă puteţi ţine de cuvânt!

 

Peşti

S-ar putea ca un prieten să vă reproşeze că nu vă plătiţi datoriile la timp. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să vă stabiliţi clar priorităţile. Nu refuzaţi ajutorul unei rude mai în vârstă!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevistargul de cariere

classic junior

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia