Gorgandin Ľ Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Horoscop 16.10.2018
Horoscop 16.10.2018

Berbec

Energia ┼či perseveren┼úa v─â ajut─â s─â finaliza┼úi un proiect început cu mai mult timp în urm─â. În prima parte a zilei, un prieten v─â propune o colaborare avantajoas─â, care v─â va aduce satisfac┼úii materiale nesperate.

 

Taur

V─â sim┼úi┼úi în form─â ┼či face┼úi planuri îndr─âzne┼úe de viitor. Este un moment prielnic pentru investi┼úii pe termen lung, pentru a începe noi afaceri ┼či pentru c─âl─âtorii în interes personal.

 

Gemeni

Sunte┼úi plin de elan ┼či ave┼úi ini┼úiative inspirate. Pute┼úi avea mari satisfac┼úii pe plan profesional ┼či intelectual, dac─â da┼úi dovad─â de perseveren┼ú─â. Pe plan sentimental, nu ave┼úi de ce s─â v─â plânge┼úi.

 

Rac

Diminea┼úa face┼úi o scurt─â c─âl─âtorie în care îmbina┼úi interesele profesionale cu cele personale. Sunte┼úi foarte încrez─âtor în capacit─â┼úile dumneavoastr─â ┼či ave┼úi tendin┼úa s─â v─â asuma┼úi prea multe riscuri.

 

Leu

Datorit─â dificult─â┼úilor financiare, s-ar putea s─â se declan┼čeze o ceart─â în familie. Sunte┼úi plin de energie ┼či pute┼úi s─â finaliza┼úi o lucrare început─â cu mai mult timp în urm─â.

 

Fecioar─â

Începe┼úi ziua cu elan ┼či încredere, care v─â sporesc randamentul. Nu ave┼úi niciun fel de probleme de comunicare. S-ar putea s─â pleca┼úi într-o c─âl─âtorie de afaceri.

 

Balanţă

Sunte┼úi tensionat datorit─â programului înc─ârcat de la locul de munc─â. V─â sf─âtuim s─â nu v─â manifesta┼úi nemul┼úumirea în fa┼úa ┼čefului. Ave┼úi încredere ┼či nu v─â l─âsa┼úi cople┼čit!

 

Scorpion

Ave┼úi mari ┼čanse de reu┼čit─â în tot ce face┼úi la locul de munca ┼či în interes personal. Vointa ┼či increderea în sine v─â ajut─â s─â dep─â┼či┼úi toate dificult─â┼úile. Este un moment foarte bun pentru a sus┼úine examene, lucr─âri ┼či proiecte.

 

S─âget─âtor

Situa┼úia financiar─â nu este satisf─âc─âtoare, dar nu reu┼če┼čte s─â v─â descurajeze sau s─â v─â determine s─â v─â pierde┼úi încrederea în for┼úele proprii. Chiar dac─â v─â sim┼úi┼úi în form─â, v─â recomand─âm s─â v─â gândi┼úi bine înainte de a ac┼úiona.

 

Capricorn

Un b─ârbat mai în vârst─â v─â propune o afacere din care pute┼úi câ┼čtiga în scurt timp o sum─â important─â de bani. În cursul dup─â-amiezii sunte┼úi nevoit s─â pleca┼úi într-o c─âl─âtorie în interes de serviciu.

 

V─ârs─âtor

În prima parte a zilei v─â ocupa┼úi de o problem─â financiar─â mai veche. Dac─â vi se propune o colaborare, v─â sf─âtuim s─â nu o refuza┼úi. Ar putea s─â produc─â o schimbare favorabil─â în via┼úa dumneavoastr─â.

 

Pe┼čti

Începe┼úi ziua cu o bucurie. Primi┼úi o sum─â mare de bani dintr-o afacere demarat─â cu mai multe zile în urm─â împreun─â cu un prieten. Acum pute┼úi s─â v─â face┼úi planuri îndr─âzne┼úe de viitor ┼či s─â cump─âra┼úi un obiect de valoare pe care vi-l dori┼úi de mult.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia