logo
spartan
Horoscop 16.04.2019
Horoscop 16.04.2019

Berbec

Aveţi succes în afaceri şi în activităţile casnice. Schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi pot fi apreciate, dacă nu uitaţi să cereţi şi părerea celor din jur.

 

Taur

Nu este o zi prea bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru afaceri. Cei din jur nu vă înţeleg corect dorinţa de schimbare. Pe plan sentimental, lucrurile merg mai bine. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele de serviciu.

 

Gemeni

Dimineaţa vă întâlniţi cu o cunoştinţă cu care nu v-aţi văzut de mult, care vă invită la o petrecere. Vă sfătuim să nu lăsaţi problemele sentimentale să se adune. Fiţi cinstit şi recunoaşteţi-vă greşelile!

 

Rac

Reuşiţi să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale. După-amiaza vă simţiţi excelent la o întâlnire cu prietenii. Aveţi grijă să nu monopolizaţi conversaţia! Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.

 

Leu

Dimineaţa sunteţi pus pe fapte mari şi vă asumaţi o serie de riscuri pentru a rezolva câteva probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă susţine.

 

Fecioară

Este o zi bună pentru a face schimbări în casă. Puteţi să vă apucaţi de reparaţii, reamenajari, zugrăvit etc. Apelaţi la ajutorul prietenilor şi nu lăsaţi pe mâine ce puteţi face azi!

 

Balanţă

Nu vă faceţi planuri stricte pentru azi! Este puţin probabil să vă puteţi respecta programul. Dimineaţa aveţi de alergat pentru a rezolva probleme ale partenerului de viaţă.

 

Scorpion

Aveţi multe idei constructive, pe care doriţi să le discutaţi cu cei apropiaţi. O rudă mai în vârsta vă face o surpriză plăcută, oferindu-vă sprijin financiar şi moral.

 

Săgetător

Sunteţi preocupat de problemele profesionale şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu este o zi bună pentru afaceri. Riscaţi să pierdeţi o sumă importantă.

 

Capricorn

Astăzi nu este indicat să vă implicaţi în activităţi importante. Dacă aveţi ocazia să petreceţi după-amiaza împreună cu partenerul de viaţă, ar fi bine să nu ezitaţi.

 

Vărsător

Zi bună pentru afaceri. Dimineaţa sunteţi foarte optimist şi aveţi convingerea că nimic nu vă poate sta în cale. Vă bucură şi faptul că relaţiile cu persoana iubită merg mai bine.

 

Peşti

Chiar dacă aveţi multă treabă, nu este cazul să vă faceţi griji. Sunteţi într-o formă de zile mari. Singurele dificultăţi pe care le puteţi întâmpina sunt cele de comunicare. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia