Tribuna
Horoscop 15.01.2020
Horoscop 15.01.2020

Berbec

Dimineaţa vă lipseste simţul practic şi vă irosiţi energia. Colegii vă înţeleg şi încearcă să vă ajute. Vă recomandăm să fiţi prudent. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur!

 

Taur

Vi se modifică programul pe neaşteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveţi şansa să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă, care vă ajută într-o afacere. Vă sfătuim să nu luaţi hotărâri la nervi. Evitaţi speculaţiile financiare!

 

Gemeni

Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi astăzi, pentru că puteţi să vă loviţi de obstacole neprevăzute. De dimineaţă s-ar putea să vă încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteţi evita. Amânaţi activităţile dificile, care necesită o concentrare intensă!

 

Rac

De dimineaţă sunteţi hipersensibil şi agitat, nu vă simtiţi în apele dumneavoastră. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante, pentru că nu aveţi un contact prea bun cu realitatea. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei din jur!

 

Leu

S-ar putea ca în prima parte a zilei să aveţi mici probleme în cămin. Vă recomandăm să le trataţi cu calm. Un gest tandru sau o vorbă bună vă pot ajuta să evitaţi o ceartă. Financiar nu staţi prea bine, dar fiţi optimist! Banii vor apărea când veţi avea nevoie.

 

Fecioară

Dimineaţa sunteţi obosit şi confuz, cu un simţ practic scăzut. Evitaţi să luaţi decizii importante! Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult şi să vă limitaţi la activităţi de rutină.

 

Balanţă

Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii şi cu persoana iubită. După-amiaza, s-ar putea să primiţi o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Sunt şanse să vi se propună o colaborare, dar vă sfătuim să nu vă pripiţi. Nu este exclus să aveţi probleme din cauza unei femei impulsive.

 

Scorpion

Aveţi tendinţa să fiţi idealist şi să credeţi că puteţi rezolva totul, foarte uşor. Fiţi mai realist, că să nu aveţi surprize neplăcute! Vă sfătuim să aveţi grijă ce spuneţi, pentru că riscaţi să jigniţi o persoană dragă. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere!

 

Săgetător

S-ar putea să fiţi dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum aţi fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri, dar puteţi petrece clipe plăcute alături de persoana iubită. Vă recomandăm să vă odihniţi.

 

Capricorn

Deşi aveţi multă treabă, ar fi bine să mai reduceţi ritmul în care munciţi. În prima parte a zilei, sunteţi tentat să cheltuiţi cam mult. Încercaţi să fiţi mai prudent! Faceţi cunostinţă cu o persoană deosebită, care poate intra în viaţa dumneavoastră sentimentală.

 

Vărsător

Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, pentru că aveţi tendinţa să vă grăbiţi. Astăzi sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi problemele importante. Ar fi bine să vă faceţi o listă de priorităţi. Încercaţi să vă organizaţi cât mai bine timpul!

 

Peşti

Deşi cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneţi. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale şi să nu începeţi afaceri. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental şi în relaţiile cu persoane pe care le-aţi ignorat până acum.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA