Tribuna
brukenthal museum
Horoscop
Horoscop

Berbec
Astăzi te concentrezi pe ambiţiile legate de statutul tău social, investind multă energie în căutarea unui asociat de afaceri sincer şi integru. Şi, având aşteptări destul de ridicate, te poţi găsi în situaţia în care să nu fii satisfăcut şi să-i răneşti pe cei din jur cu starea ta evidentă de nemulţumire.

Taur
Filosofia ta de viaţă poate fi destul de dogmatică dar în acelaşi timp pragmatică şi vrei să transmiţi o notă de autoritate prin discursul tău, mai ales în relaţiile parteneriale. Dacă eşti deschis şi accepţi un nou mod de abordare a spiritualităţii, multe angoase vor ieşi la iveală.

Gemeni
Astăzi, stabilitatea şi controlul stărilor emoţionale vor fi o provocare, în special atunci când sunt implicate persoane foarte apropiate. Aşteptările tale trebuie totuşi să aibă o notă de realism şi ideal ar fi să nu te implici emoţional în relaţiile de afaceri sau cu colegii de la serviciu.

Rac
Relaţiile tale care presupun o profundă implicare sentimentală pot deveni astăzi de tipul celor totul sau nimic, riscând să renunţi brusc la acestea dacă nu se ridicăla nivelul aşteptărilor tale. Oricât de tensionat ai fi, ai răbdare totuşi că înainte de a lua decizii importante să stai de vorba cu partenerul tău şi să încerci să îi înţelegi punctul de vedere şi motivaţiile.

Leu
Exigenţa referitoare la membrii familiei se manifestă inclusiv în activităţile casnice cotidiene, încercând să le impui un program destul de rigid. Acordă mai multă atenţie celor în vârstă fiindcă s-ar putea să îţi reveleze, în mod surprinzător, o nouă perspectivă de a vedea lucrurile sau o lecţie importantă de viaţă.

Fecioara
Astăzi vei fi provocat să găseşti o cale de a-ţi exprimă stările puternic emoţionale pe care le traversezi, indiferent dacă o vei face în scris, verbal sau într-oformă artistică. Deşi vei avea tendinţa să menţii un control aparent, totuşi, eliberarea de angoase mai mult sau mai puţin nefondate îţi va da ocazia să experimentezi un nou şi profund mod de a interacţiona cu persoana iubită.

Balanţă
Obţinerea unui control asupra emoţiilor, siguranţă oferită de cămin şi stabilitatea financiară par a fi astăzi temele centrale de interes pentru ţine şi eşti capabil să accesezi multă energie şi răbdare pentru a-ţi realiza scopurile. Însă, dacă partenerul de cuplu nu răspunde necesităţilor tale, poate fi victima exprimării agresiveşi intempestive a nemulţumirilor tale.

Scorpion
Deşi este posibil să ai o agenda destul de încărcată astăzi, te mobilizezi în mod exemplar numai atunci când subiectul te interesează şi este cu adevărat importantpentru tine. Ai vederi progresiste în ceea ce priveşte cariera dar dacă acestea nu-ţi sunt împărtăşite de colegii tăi, tinzi să ai o toleranţă scăzută şi să-ţi exprimi imperativ şi destul de vocal dezacordul.

Săgetător
Tema banilor este astăzi un subiect care-ţi captează interesul şi vei fi provocat să încerci să iei măsuri astfel încât să te desprinzi de ataşamente aparentin conştiente legate de posesiuni şi alte aspecte materiale ale existenţei. Încearcă să găseşti o modalitate de a-ţi stabiliza sistemul de valori la care te raportezi, altfel riscând să bulversezi relaţia cu persoana iubită dar şi pe cea cu copiii.

Capricorn
Seriozitatea şi implicarea în elaborarea strategiilor tale de viitor nu poate scapă astăzi neobservată, căutând să ai alături numai persoane dedicate şi de încredere, insuflându-le din entuziasmul tău personal. Familia ta însă îţi poate resimţi lipsa ta de disponibilitate pentru sectorul domestic, de aceea, caută să nu reacţionezi exagerat dacă cei de acasă nu-ţi înţeleg priorităţile.

Vărsător
Astăzi ar fi indicat să alegi să-ţi gestionezi din umbră planurile ambiţioase sau eventual într-un cadru mai restrâns. Deşi nu este neapărat să duci lipsa de energie,alegând să fi mai puţin expus te ajută să eviţi diferite divergente de opinie pe care probabil îţi va fi cam greu să le eviţi, tocmai pentru că eşti destul de implicat emoţional, frecvent fără a conştientiza acest fapt.

Peşti
Astăzi, în cercul tău de prieteni poţi fi un bun sfătuitor, dar fără a lasă să se vadă prea mult din implicarea ta emoţională. Tentaţia de a polemiza va fi uşor de gestionat, iar dacă vei întâlni opinii contrare, e de preferat să ai în vedere şi alte viziuni şi să te axezi pe rezolvarea divergenţelor.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevisclassic junior

targul de craciun

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia