logo
FITS
Horoscop
Horoscop

Berbec
Se pare că nu vă simtiţi în formă şi nu aveţi răbdare să finalizţi ceea ce aţi început. Vă sfătuim să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi timpul.

Taur
S-ar putea să întârziaţi la serviciu din cauze independente de dumneavoastră. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să ajungeţi în situaţii neplăcute faţă de colegii de serviciu şi de partenerul de viaţă.
 
Gemeni
Se pare că vă simţiţi slăbit şi nu reuşiţi să vă încadraţi în programul stabilit. Vă recomandăm să nu vă asumaţi niciun risc. Oricât aţi forţa, şansele de reuşită nu sunt astăzi de partea dumneavoastră.

Rac
Începeţi ziua cu o stare de agitaţie şi aveţi tendinţa să deveniţi impulsiv. S-ar putea să declanşaţi o ceartă cu partenerul de viaţă din cauză că nu este de acord să plecaţi într-o călătorie în interesul familiei.

Leu
În prima parte a zilei luaţi o decizie inspirată într-o problemă financiară şi este posibil să obţineţi beneficii importante pentru cămin. Vă sfatuim să fiţi prudent în colaborarea cu un partener de afaceri.
 
Fecioară
Şefii vă laudă pentru reuşitele din ultima vreme. S-ar putea chiar să fiţi propus pentru o primă sau pentru o deplasare în străinătate. Un coleg încearcă să tensioneze atmosfera. Vă sfătuim să nu răspundeţi la provocări.

Balanţă
S-ar putea să aveţi parte de reproşuri din partea partenerului de viaţă - fie pentru că aţi venit târziu acasă, fie pentru că aţi cheltuit prea mulţi bani. Păstraţi-vă calmul!
 
Scorpion
Vă sfătuim să evitaţi deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie produs din vina dumneavoastră. În cazul în care sunteţi nevoit să folosiţi maşina, circulaţi cu mare atenţie şi nu vă grabiţi!

Săgetător
Faceţi drumuri scurte, care îmbină interesele profesionale cu cele personale. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că există pericol de accidente. În cursul dimineţii sunteţi cam irascibil şi aveţi tendinţa să faceţi din ţânţar, armăsar.

Capricorn
Sunteţi influenţat de starea de tensiune generală şi s-ar putea să aveţi reacţii necontrolate faţă de colegii de serviciu. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile de afaceri şi investiţiile.

Vărsător
Din cauza nervozităţii, puteţi avea dificultăţi de comunicare cu partenerii de afaceri şi cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să manifestaţi mai multă diplomaţie în relaţiile cu cei din jur.

Peşti
Sunteţi nerăbdător să încheiaţi o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp. Nu vă pripiţi, dacă nu vreţi să stricaţi ceva tocmai la final! Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia