Gorgandin Ľ Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Horoscop
Horoscop

Berbec
În cursul dimine┼úii lua┼úi o hot─ârâre, în urma c─âreia sunte┼úi nevoit s─â v─â schimba┼úi programul. Un prieten v─â solicit─â sprijinul într-o problem─â de s─ân─âtate ┼či ar fi bine s─â accepta┼úi f─âr─â nicio ezitare.

Taur
Sunte┼úi anun┼úat c─â mâine ve┼úi pleca într-o c─âl─âtorie în interes de serviciu. Aceast─â veste v─â cam încurc─â planurile, dar pute┼úi fi optimist: c─âl─âtoria va determina schimb─âri benefice în rela┼úiile sentimentale.
 
Gemeni
Pute┼úi aborda probleme importante din domeniul afacerilor ┼či sunte┼úi capabil s─â finaliza┼úi lucr─âri începute cu mai mult timp în urm─â. Ave┼úi ocazia s─â rezolva┼úi probleme financiare.

Rac
Sunte┼úi foarte activ ┼či sociabil, ceea ce favorizeaz─â rela┼úiile de colaborare. Se pare c─â ave┼úi probleme sentimentale, dar optimismul dumneaoastr─â este mai puternic.

Leu
Se anun┼ú─â un succes remarcabil într-o afacere, înso┼úit de un câ┼čtig substan┼úial. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Cu prilejul unei c─âl─âtorii în interes personal, s-ar putea s─â face┼úi cuno┼čtin┼ú─â cu o persoan─â important─â.
 
Fecioar─â
Sunt favorizate rela┼úiile de colaborare. Toate activit─â┼úile începute azi au mari ┼čanse de reu┼čit─â. Ave┼úi succes în afaceri ┼či pute┼úi rezolva problemele financiare ale familiei.

Balanţă
Au loc schimb─âri benefice în via┼úa dumneavoastr─â, atât pe plan profesional, cât ┼či social. Metodele pe care le aplica┼úi, de┼či nu sunt pe placul tuturor, v─â ajut─â s─â v─â îndeplini┼úi obiectivele.
 
Scorpion
Sunte┼úi într-o form─â intelectual─â foarte bun─â ┼či colabora┼úi excelent cu persoanele din anturaj. Ave┼úi succes în toate activit─â┼úile legate de familie ┼či c─âmin. V─â sf─âtuim s─â tine┼úi cont de parerile partenerului de via┼ú─â.

S─âget─âtor
Ave┼úi parte de un succes nea┼čteptat pe plan social ┼či financiar. Nu pierde┼úi momentul favorabil, dar nici nu forta┼úi nota! Dup─â-amiaza pleca┼úi într-o deplasare neplanificat─â.

Capricorn
Dup─â o perioad─â de dezam─âgiri, ast─âzi sunte┼úi pl─âcut surprins de succese nesperate în domeniul financiar ┼či pe planul rela┼úiilor sentimentale. Ideile dumneavoastr─â ingenioase contribuie la finalizarea unei lucr─âri importante.

V─ârs─âtor
În prima parte a zilei v─â ocupa┼úi de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reu┼čita unei afaceri. Pentru aceasta, sunte┼úi nevoit s─â pleca┼úi într-o scurt─â c─âl─âtorie în afara localit─â┼úii.

Pe┼čti
Se pare c─â primi┼úi o prim─â, ca recompensa pentru finalizarea unei lucr─âri importante, sau o mo┼čtenire nea┼čteptat─â. Dac─â v─â întreba┼úi ce ar fi mai bine s─â face┼úi cu banii, iat─â o sugestie: ast─âzi sunt favorizate investi┼úiile pe termen lung.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia