Gorgandin Ľ Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Horoscop
Horoscop

Berbec
Ave┼úi succes în afaceri, dar sunte┼úi nevoit s─â face┼úi mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primi┼úi din partea unei persoane mai în vârst─â, care v─â apreciaz─â corectitudinea. Dup─â-amiaza s-ar putea s─â ave┼úi probleme sentimentale, pe care le rezolva┼úi cu ajutorul talentului dumneavoastr─â de psiholog.

Taur
Un vecin v─â invit─â la o petrecere. Cu acest prilej, sunte┼úi remarcat de o persoan─â sensibil─â. Nu este exclus s─â lega┼úi o prietenie durabil─â. V─â pute┼úi baza pe intui┼úie, dar ar fi bine s─â asculta┼úi ┼či sfaturile prietenilor.
 
Gemeni
Chiar dac─â sunte┼úi preocupat de probleme personale presante, ar fi bine s─â acorda┼úi mai mult─â aten┼úie rela┼úiilor cu persoana iubit─â. O ie┼čire împreun─â cu partenerul de via┼ú─â v-ar ajuta s─â v─â deconecta┼úi de la problemele cotidiene ┼či v-ar apropia mai mult de persoana iubit─â. V─â sf─âtuim s─â amâna┼úi pe alt─â zi schimb─ârile pe care intentiona┼úi s─â le face┼úi ast─âzi.

Rac
Sunte┼úi în form─â ┼či ave┼úi ocazia s─â rezolva┼úi o problem─â financiar─â a familiei. Pute┼úi s─â v─â ocupa┼úi de probleme serioase din domeniul afacerilor ┼či s─â finaliza┼úi lucr─âri începute cu mai mult timp în urm─â. Este ┼či o zi bun─â pentru comunicarea cu persoanele mai în vârst─â.

Leu
Primi┼úi un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care v─â bucura┼úi în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelent─â ┼či v─â ajut─â s─â rezolva┼úi o problem─â financiar─â. În partea a doua a zilei, un prieten v─â invit─â la petrecere. V─â sf─âtuim s─â fi┼úi cump─âtat.
 
Fecioar─â
În cursul dimine┼úii, lua┼úi o decizie în urma c─âreia sunte┼úi nevoit s─â v─â schimba┼úi programul. S-ar putea s─â fi┼úi contactat de câ┼úiva prieteni, cu care face┼úi preg─âtiri pentru o petrecere. Este o zi bun─â pentru rezolvarea problemelor financiare, dar v─â recomand─âm s─â evita┼úi specula┼úiile de orice fel. Pute┼úi s─â v─â baza┼úi pe intui┼úie.

Balanţă
U┼čurin┼úa în comunicare favorizeaz─â rela┼úiile cu cu cei din jur. Se întrevede o c─âl─âtorie în interesul familiei.
Pute┼úi avea câ┼čtiguri mari din activit─â┼úi comerciale.

Scorpion
Ave┼úi succes într-o c─âl─âtorie în interes de afaceri. V─â sf─âtuim s─â ave┼úi r─âbdare ┼či s─â evita┼úi discu┼úiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, reu┼či┼úi s─â rezolva┼úi o problem─â sentimental─â mai veche. Din punct de vedere financiar nu ave┼úi motive de îngrijorare.

S─âget─âtor
Trebuie s─â lua┼úi o decizie important─â în privin┼úa rela┼úiilor cu persoana iubit─â. În prima parte a zilei sunte┼úi tentat s─â v─â implica┼úi în mai multe activit─â┼úi în acela┼či timp. Noroc c─â v─â ajut─â prietenii! Pute┼úi ob┼úine câ┼čtiguri financiare, dar nu din specula┼úii.

Capricorn
S-ar putea s─â pleca┼úi într-o c─âl─âtorie neprev─âzut─â în interes familial. Este o zi favorabil─â comunic─ârii ┼či negocierilor. Ave┼úi ┼čanse s─â finaliza┼úi o lucrare în care a┼úi investit mul┼úi bani. Evita┼úi discu┼úiile în contradictoriu cu un b─ârbat mai în vârst─â!

V─ârs─âtor
Zi favorabil─â comunic─ârii ┼či c─âl─âtoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental, lua┼úi o decizie care determin─â schimb─âri benefice pentru viitor. Seara sunte┼úi invitat la prieteni. Nu neglija┼úi odihna!

Pe┼čti
Primi┼úi un cadou de la persoana iubit─â, iar prietenii v─â invit─â într-o excursie. În partea a doua a zilei, sunte┼úi nevoit s─â lua┼úi o decizie important─â pe plan sentimental. O veste nepl─âcut─â din cursul serii v─â schimb─â programul pentru mâine.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia