Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Nu reuşeşti să te exprimi în voie, îţi impui singur o cenzură care nu te lasă să spui chiar tot ce gândeşti. Ţi-e frică să emiţi opinii, nu ai curaj să faci un pas în faţă şi să arăţi că deţii anumite cunoştinţe, iar timiditatea aceasta îţi poate aduce prejudicii de imagine.

Taur
Te afli în compania unei persoane pe care o respecţi mult, pe care o apreciezi pentru înteligenţa sa, dar ai şi anumite sentimente pentru el, dincolo de admiraţia pe care i-o porţi la nivel mental. Îi apreciezi modul de gândire, ideile originale, modul de comunicare cu ceilalţi sau cu tine, dar descoperi că aveţi şi unele afinităţi care vă apropie.

Gemeni
Numai timpul poate rezolva problema care te frământă acum, deci nu te agita mai mult decât e cazul şi nici nu te certa cu toată lumea că nu vrea să te ajute. Unii chiar nu au cum să participe la rezolvarea problemei tale, ci mulţi îţi vor da aceleaşi replici.

Rac
Ajungi la capătul unei acţiuni şi culegi roadele succesului. Eşti foarte mulţumit de cum s-au aranjat lucrurile, dar trebuie să recunoşti că nu ai ajuns aici de unul singur, ci având de partea ta şi pe alţii, care şi-au adus contribuţia.

Leu
Te simţi excelent în orice loc te-ai afla, pentru că relaţionezi uşor cu oricine, ai mereu ceva de comunicat lumii şi eşti primit cu braţele deschise. Secretul succesului tău în societate este amabilitatea cu care te adresezi oricui.

Fecioară
Nu te lăsa atras în conflictele care mai apar în jur, pentru că unii au o singura plăcere azi: să-i irite pe alţii cu tot felul de comentarii, contradicţii şi refuzuri, doar de dragul disputei. Cine te critică azi nu o face din răutate totuşi, ci doar pentru a te pune la încercare.

Balanţă
Depui mult suflet în acele activităţi care îţi oferă satisfacţii: viaţa de familie, preocupările artistice sau de timp liber, întâlnirile romantice. Nu te preocupă nimic altceva, ci te dedici întru totul acelor lucruri care îţi încarcă inima de fericire.

Scorpion
Din dragoste, mai trebuie să faci şi sacrificii, chiar dacă nu eşti genul de om dispus să renunţe. Poate doar din iubire să tolerezi ceva ce nu-ţi convine, pentru că în alte situaţii nu ai fi renunţat pentru nimic în lume la principiile tale solide.

Săgetător
Dragoste sau interes? Nici tu nu stii cum să înţelegi gesturile de apropiere ce vin de la un admirator. În adâncul sufletului, ai vrea să fie iubire, dar ceva îţi spune că nu te iubeşte sincer, că urmăreşte ceva cu toate aceste vorbe frumoase.

Capricorn
Te retragi când vezi perechi-perechi care simt nevoia sa fie singure. Nu te simţi în largul tău în acele medii în care se formează bisericuţe, care ţin la intimitatea sa. Ori din respect pentru plăcerea lor de a sta ochi în ochi, ori pentru că te simti în plus, vei alege singurătatea.

Vărsător
Eşti la finalul unui proiect, dar te îneci ca ţiganul la mal. Nu mai ai forţa de a continua, ai obosit, te laşi pradă stresului şi ai vrea să faci o pauză chiar inainte de finish. Nu vei fi lăsat de ceilalţi, care te imping de la spate şi te obligă, cumva, să-ţi duci misiunea la îndeplinire.

Peşti
Te preocupă foarte mult viitorul profesional, locul tău la serviciu în perioada următoare, pentru că se aud tot felul de zvonuri care te pun pe gânduri. Nu te îngrijorează, căci nu e vorba de schimbări care te iau prin surprindere, ci se apropie nişte evenimente în cariera ta care te obligă să te pregăteşti mai bine.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia