Gorgandin Ľ Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Horoscop
Horoscop

Berbec
Nu reu┼če┼čti s─â te exprimi în voie, î┼úi impui singur o cenzur─â care nu te las─â s─â spui chiar tot ce gânde┼čti. ┼ói-e fric─â s─â emi┼úi opinii, nu ai curaj s─â faci un pas în fa┼ú─â ┼či s─â ar─â┼úi c─â de┼úii anumite cuno┼čtin┼úe, iar timiditatea aceasta î┼úi poate aduce prejudicii de imagine.

Taur
Te afli în compania unei persoane pe care o respec┼úi mult, pe care o apreciezi pentru înteligen┼úa sa, dar ai ┼či anumite sentimente pentru el, dincolo de admira┼úia pe care i-o por┼úi la nivel mental. Îi apreciezi modul de gândire, ideile originale, modul de comunicare cu ceilal┼úi sau cu tine, dar descoperi c─â ave┼úi ┼či unele afinit─â┼úi care v─â apropie.

Gemeni
Numai timpul poate rezolva problema care te fr─âmânt─â acum, deci nu te agita mai mult decât e cazul ┼či nici nu te certa cu toat─â lumea c─â nu vrea s─â te ajute. Unii chiar nu au cum s─â participe la rezolvarea problemei tale, ci mul┼úi î┼úi vor da acelea┼či replici.

Rac
Ajungi la cap─âtul unei ac┼úiuni ┼či culegi roadele succesului. E┼čti foarte mul┼úumit de cum s-au aranjat lucrurile, dar trebuie s─â recuno┼čti c─â nu ai ajuns aici de unul singur, ci având de partea ta ┼či pe al┼úii, care ┼či-au adus contribu┼úia.

Leu
Te sim┼úi excelent în orice loc te-ai afla, pentru c─â rela┼úionezi u┼čor cu oricine, ai mereu ceva de comunicat lumii ┼či e┼čti primit cu bra┼úele deschise. Secretul succesului t─âu în societate este amabilitatea cu care te adresezi oricui.

Fecioar─â
Nu te l─âsa atras în conflictele care mai apar în jur, pentru c─â unii au o singura pl─âcere azi: s─â-i irite pe al┼úii cu tot felul de comentarii, contradic┼úii ┼či refuzuri, doar de dragul disputei. Cine te critic─â azi nu o face din r─âutate totu┼či, ci doar pentru a te pune la încercare.

Balanţă
Depui mult suflet în acele activit─â┼úi care î┼úi ofer─â satisfac┼úii: via┼úa de familie, preocup─ârile artistice sau de timp liber, întâlnirile romantice. Nu te preocup─â nimic altceva, ci te dedici întru totul acelor lucruri care î┼úi încarc─â inima de fericire.

Scorpion
Din dragoste, mai trebuie s─â faci ┼či sacrificii, chiar dac─â nu e┼čti genul de om dispus s─â renun┼úe. Poate doar din iubire s─â tolerezi ceva ce nu-┼úi convine, pentru c─â în alte situa┼úii nu ai fi renun┼úat pentru nimic în lume la principiile tale solide.

S─âget─âtor
Dragoste sau interes? Nici tu nu stii cum s─â în┼úelegi gesturile de apropiere ce vin de la un admirator. În adâncul sufletului, ai vrea s─â fie iubire, dar ceva î┼úi spune c─â nu te iube┼čte sincer, c─â urm─âre┼čte ceva cu toate aceste vorbe frumoase.

Capricorn
Te retragi când vezi perechi-perechi care simt nevoia sa fie singure. Nu te sim┼úi în largul t─âu în acele medii în care se formeaz─â bisericu┼úe, care ┼úin la intimitatea sa. Ori din respect pentru pl─âcerea lor de a sta ochi în ochi, ori pentru c─â te simti în plus, vei alege singur─âtatea.

V─ârs─âtor
E┼čti la finalul unui proiect, dar te îneci ca ┼úiganul la mal. Nu mai ai for┼úa de a continua, ai obosit, te la┼či prad─â stresului ┼či ai vrea s─â faci o pauz─â chiar inainte de finish. Nu vei fi l─âsat de ceilal┼úi, care te imping de la spate ┼či te oblig─â, cumva, s─â-┼úi duci misiunea la îndeplinire.

Pe┼čti
Te preocup─â foarte mult viitorul profesional, locul t─âu la serviciu în perioada urm─âtoare, pentru c─â se aud tot felul de zvonuri care te pun pe gânduri. Nu te îngrijoreaz─â, c─âci nu e vorba de schimb─âri care te iau prin surprindere, ci se apropie ni┼čte evenimente în cariera ta care te oblig─â s─â te preg─âte┼čti mai bine.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia