logo
FITS
Horoscop
Horoscop

Berbec
Astăzi nu este indicat să semnaţi documente oficiale sau să vă ocupaţi de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Nu vă lăsaţi demoralizat şi nu renunţaţi la planurile de schimbare! Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice. Pe plan sentimental, totul merge bine şi partenerul de viaţă vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile.

Taur
Dimineaţa aveţi parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reuşiţi să lămuriţi repede neînţelegerea. Vă sfătuim să petreceţi după-amiaza în familie.
 
Gemeni
Sunteţi indispus din cauză că vi se anulează o delegaţie. Nu este cazul să vă faceţi griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele financiare. Relaţiile cu partenerul de viaţă parcurg o perioadă favorabilă.

Rac
Apar neînţelegeri în relaţia cu un partener de afaceri. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să găsiţi o soluţie de compromis! Pentru a depăşi momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Leu
Vă sfătuim să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că riscaţi să nu le faceţi faţă. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. S-ar putea să pierdeţi sume importante. Dacă intentionaţi să plecaţi într-o călătorie, verificaţi cu atenţie bagajele şi maşina!
 
Fecioară
Vă recomandăm să amânaţi activităţile care necesită tact şi putere de concentrare. Spre seară, primiţi un cadou de la o rudă mai în vârstă.Cu banii nu staţi prea bine, dar sunteţi încă departe de o criză financiară. Fiţi mai atent la cheltuieli!

Balanţă
Deveniţi irascibil din cauză că nu reuşiţi să vă respectaţi programul. Dacă nu vă controlaţi nervozitatea, riscaţi să aveţi neplăceri, atât la serviciu, cât şi acasă. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor cu adevărat importante.
Scorpion
Dimineaţa s-ar putea să fiţi puţin deprimat şi să vă simţiţi lipsit de vlagă. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune. Împreună cu persoana iubită puteţi rezolva o problemă importantă. Menajaţi-vă sănătatea şi odihniţi-vă mai mult!

Săgetător
O rudă apropiată vă ajută să depăşiţi un moment dificil din relaţiile parteneriale. După-amiaza staţi mai bine cu moralul, mai ales după ce primiţi o sumă importantă dintr-o colaborare. Acordaţi mai multă atenţie copiilor!

Capricorn
Nu este o zi favorabilă activităţilor intelectuale. Vă cam lipseşte inspiraţia şi nu reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă. Vă sfătuim să fiţi mai prudent la serviciu, altfel riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu colegii. Evitaţi speculaţiile financiare!

Vărsător
Se pare că nu vă puteţi respecta programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă puneţi prea mari speranţe într-o afacere, pentru că s-ar putea să aveţi parte de o dezamăgire. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să aşteptaţi zile mai bune.

Peşti
Sunteţi indispus din cauza atmosferei tensionate de la serviciu. Nu vă faceţi probleme, toanele şefului vor trece curând! Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Ar fi bine să tineţi cont de sfaturile unei rude mai în vărstă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia