Gorgandin Ľ Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Horoscop
Horoscop

Berbec
Ast─âzi, evit─â s─â te poticne┼čti în orele dimine┼úii de un oarecare scepticism privind resursele de care dispui, fiindc─â odat─â cu schimbarea de vibra┼úie a Lunii dar ┼či a planetei Marte, î┼úi vei rec─âp─âta for┼úele ┼či încrederea de a încerca o nou─â strategie privind viitorul.
Taur
Nu te l─âsa afectat de lipsa de încredere a partenerului t─âu ┼či mergi cu încredere pe un nou drum, cu scopul de a te eviden┼úia prin ceva inedit. Versatilitatea mental─â î┼úi este de ajutor atunci când ai de-a face cu sectorul b─ânesc îns─â un program bine stabilit este posibil s─â ┼úi se par─â monoton.

Gemeni
Profit─â de abunden┼úa de idei, mai ales de acele sclipiri inspirate ┼či îmbr─âti┼čeaz─â cu curaj tot ce e nou ┼či de la care ai ceva de înv─â┼úat. ┼óine-┼úi aproape oameni cât mai originali, cu vederi ample, al─âturi de care po┼úi forma parteneriate avantajoase.

Rac
Începutul de zi îl poti resim┼úi printr-o anume rigiditate în rela┼úia cu cei apropia┼úi, familie sau prieteni, dar provocarea principal─â a zilei vine din necesitatea de a-┼úi pune gândurile ┼či sentimentele în ordine, retras din agita┼úia cotidian─â.

Leu
Ast─âzi este adus─â în prim-plan importan┼úa comunic─ârii în rela┼úiile parteneriale pe care le vrei cu totul speciale, cu oameni cât mai stimulativi din punct de vedere intelectual ┼či f─âr─â prejudec─â┼úi.

Fecioar─â
Zona socio-profesional─â este ast─âzi puternic activat─â, având posibilitatea de a ie┼či în eviden┼ú─â prin abilit─â┼úile tale de comunicare. Odat─â cu intrarea planetei Marte în sectorul muncii dar ┼či al s─ân─ât─â┼úii.

Balanţa
Renun┼ú─â la tendin┼úele conservatoare care te pot încerca la începutul zilei ┼či bazeaz─â-te pe capacitatea ta de a înv─â┼úa din orice întâlnire care presupune un schimb de idei. Totu┼či, tine cont de tendin┼úa de a privi în mod subiectiv lucrurile.

Scorpion
Ast─âzi e┼čti provocat s─â treci peste sentimentul de neîncredere ┼či peste o oarecare rigiditate afectiv─â, cu atât mai mult cu cât vei încerca s─â treci prin filtrul mintii st─ârile tale emo┼úionale. Vei fi motivat s─â investe┼čti pe viitor mai mult─â energie pentru a fi al─âturi de cei dragi.

S─âget─âtor
Originalitatea în exprimare ┼či demersurile de natur─â intelectual─â pot fi poten┼úate de sclipirile tale de intui┼úie dar mai ales de abilitatile de comunicare ┼či de negociere. Totu┼či, ai în vedere tendin┼úa de a fi subiectiv precum ┼či necesitatea de a p─âstra o constant─â a ac┼úiunilor tale.

Capricorn
Dac─â la începutul zilei po┼úi sim┼úi un blocaj în exprimarea afectivit─â┼úii ┼či încrederii în ┼čansa ta, vei fi absorbit de programul de la locul de munc─â ┼či de necesitatea de a schimba idei cu colegii t─âi pentru a g─âsi modalit─â┼úi noi de a ob┼úine pe viitor mai mul┼úi bani.

V─ârs─âtor
Marte, planeta ac┼úiunii, intra de azi în propriul t─âu semn, ceea ce înseamn─â energie din plin ┼či entuziasm de a experimenta, de a te individualiza prin ac┼úiuni nonconformiste. Va trebui totu┼či s─â nu ac┼úionezi în mod haotic.

Pe┼čti
Vei avea nevoie de o perioad─â în care s─â-┼úi ┼úii ac┼úiunile departe de ochii lumii, de a lucra mai mult pe cont propriu, sau poate pentru a te dedica unor demersuri cu caracter umanitar. Urmeaz─â-┼úi cu încredere intui┼úia ┼či visele îns─â delimitez─â clar realul de imaginar.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia