Tribuna
Horoscop 14 iulie 2015

Berbec
Dimineaţa vă treziţi obosit şi nervos. Încercaţi să vă controlaţi agresivitatea, pentru că riscaţi să declansaţi un conflict! Vă sfătuim să nu faceţi vizite, chiar dacă partenerul de viaţă insistă. Profitaţi de timpul liber pentru a vă odihni!

Taur
Dimineaţa sunteţi irascibil din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. Vă recomandăm să reduceţi programul de muncă. În ritmul acesta, riscaţi să vă îmbolnăviţi. După-amiaza s-ar putea să vă loviţi de o problemă financiară. Vă sfătuim să nu-i daţi prea multă importanţă.

Gemeni
Plecaţi într-o călătorie foarte importantă, care vă poate aduce câştiguri serioase. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu ridicaţi tonul la o persoană mai în vârstă. Pe plan sentimental, puteţi avea probleme dacă sunteţi prea încăpăţânat.

Rac
Aveţi mare nevoie de un împrumut. Până la urmă, reusiţi să faceţi rost de bani. Păstraţi-vă calmul şi odihniţi-vă mai mult! Sunteţi predispus la probleme de sănătate.

Leu
Dimineaţa aveţi dificultăţi de comunicare şi sunteţi neinspirat. S-ar putea să deveniţi agitat şi nervos. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile. De asemenea, este indicat să evitaţi activitatile complexe, care necesită atentie şi concentrare. Puteţi avea succes în activităţile legate de cămin.

Fecioară
Este posibil să plecaţi într-o delegaţie. Nu sunteţi în cea mai bună dispozitie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Vă sfătuim să nu vă susţineţi părerile cu încăpăţânare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu. S-ar putea să fiţi nervos pentru că nu staţi prea bine cu banii. În curând veţi primi o sumă importantă.

Balanţă
Astăzi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Încercaţi să vă temperaţi spiritul critic! Fiţi atent pe ce daţi banii! S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceţi. Ca să evitaţi o ceartă, vă sfătuim să mergeţi împreună la cumpărături. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor parteneriale.

Scorpion
Este posibil să primiţi o veste proastă de la o rudă îndepărtată. Aceasta vă indispune şi vă obligă să vă schimbaţi programul. Plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Vă sfătuim să fiţi atent, pentru că există riscul să fiţi implicat într-un accident.

Săgetător
Vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc astăzi, pentru că sunteţi nervos şi s-ar putea să mizaţi greşit. Nu călătoriţi cu maşina! Sunteţi predispus la accidente. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Capricorn
Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, pe care le-aţi tot amânat. Aveţi tendinţa să începeţi mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să vă organizaţi cât mai riguros. La nevoie, nu ezitaţi să cereţi ajutor celor din familie! Spre seară, s-ar putea să ajungeţi în vizită la prieteni.

Vărsător
Vă recomandăm să fiţi deosebit de prudent astăzi, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea sau chiar accidente. Nu vă supra-solicitaţi! Ar fi bine să evitaţi călătoriile lungi şi petrecerile. Pe fondul oboselii acumulate, puteţi deveni irascibil şi nu este exclus să vă luaţi la ceartă.

Peşti
La serviciu, sunteţi indispus în urma unei discuţii cu şeful direct. Nu este indicat să vă exteriorizaţi nemulţumirea. Vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea. Eforturile pe care intenţionaţi să le faceţi sporesc riscul de accidente cerebrale.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA