logo
spartan
Horoscop 14 august
Horoscop 14 august

Berbec
Astăzi, ar fi potrivit să acorzi timp meditaţiei şi relaxării dar te poţi folosi, mai ales în prima jumătate a zilei, şi de capacitatea ta intuitivă pentru a găsi soluţii la unele chestiuni financiare.

Taur
Activităţile ce au un scop caritabil dar şi acordarea de ajutor unui prieten bun pot da un sens zilei de astăzi, cu condiţia să nu încerci să stabileşti planuri prea exacte de viitor. Permite-ţi o zi mai lejeră, inclusiv din punct de vedere fizic şi pune accent pe relaţiile cu cei din familie.

Gemeni
Dacă o bună parte din zi poţi simţi că nu e prea uşor să menţii o direcţie clară a carierei tale, o dată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, încrederea şi buna dispoziţie revin la normal. Ai ocazia să atragi priviri admirative în cercurile sociale în care activezi.

Rac
Ziua de astăzi o vei petrece cu gândul mai mult la vacanţă sau măcar încercând să evadezi cumva din ritmul cotidian, chiar şi cu ajutorul unei lecturi captivante. Îţi poţi concentra din nou forţele pentru a găsi adepţi la planurile tale.

Leu
Energiile acestei zile sunt schimbătoare dar ai suficientă putere să te mobilizezi pentru a trece, mai ales în prima jumătate a zilei, peste câteva momente de anxietăţi sau emoţii mai greu de gestionat.

Fecioara
Înclinaţia către o dispoziţie romantică dar şi neclarităţile de ordin emoţional pot caracteriza astăzi relaţiile tale parteneriale, de aceea nu te grăbi să tragi concluzii. Capacitatea ta intuitivă ar trebui să-ţi fie un aliat de nădejde, mai ales în chestiuni amoroase.

Balanţă
Rutina zilnică nu pare să-ţi fie astăzi pe plac, abordând relaţiile cu colegii dar şi responsabilităţile într-o manieră idealistă. Dacă ai ocazia, încearcă să te relaxezi, beneficiind de remediile unor băi sau de orice contact terapeutic cu apă.

Scorpion
Deşi nu vei duce lipsă de inspiraţie, demersurile creative sunt mai dificil de concretizat astăzi, de aceea ar fi recomandat să-ţi păstrezi ideile pentru ocazii favorabile. Te mobilizezi şi-ţi regăseşti optimismul că vei găsi soluţii la orice tip de probleme.

Săgetător
Mai retras către zona ta de confort şi eventual înconjurat de cei din familie, astăzi ar fi indicat să nu-ţi risipeşti energia în prea multe direcţii pentru că vei avea din plin nevoie de această în cel de al doilea interval al zilei, când poţi să pleci într-o mult aşteptata vacanţă.

Capricorn
Discuţiile care par să nu ducă la vreun rezultat concret dar şi scurtele deplasări pe care vei fi nevoit să le onorezi te vor face să-ţi doreşti mai mult compania familiei şi liniştea propriului cămin. 

Vărsător
Deciziile care privesc finanţele, ar fi recomandat să le laşi pentru o altă zi, astăzi fiind predispus să te laşi influenţat de emoţii şi să nu evaluezi în mod realist situaţiile. Dacă vrei să cucereşti persoana iubită, profită de energia pozitivă din a două parte a zilei.

Peşti
Starea de visare ce caracterizează o bună parte din zi precum şi dorinţa de a fi doar cu gândurile tale nu-ţi sunt tocmai străine, dar e important să-ţi refaci forţele pentru a te ocupa inclusiv de aspectele practice ale existenţei care sunt legate de găsirea unor surse de venit.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia