logo
Horoscop 14.03.2018
Horoscop 14.03.2018

Berbec

Aveţi noroc în tranzacţii comerciale. În viaţa particulară, intenţionaţi să faceţi schimbări cu care familia este de acord. După-amiaza puteţi să faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă, dar vă sfătuim să nu vă puneţi mari speranţe într-o sumă de bani pe care ar trebui să o primiţi.

 

Taur

Aveţi o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat, atât de serviciu, cât şi personale. Reuşiţi să vă descurcaţi, graţie intuiţiei şi ideilor originale. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune, însă vă recomandăm să daţi dovadă de multă diplomaţie. Ţineţi cont şi de părerile celor mai tineri!

 

Gemeni

Dimineaţa survin evenimente neprevăzute, care vă modifică programul. Fie primiţi musafiri din altă localitate, fie plecaţi într-o călătorie la rude. Un membru al familiei vă ajută să rezolvaţi o problemă de afaceri.

 

Rac

Vă recomandăm să nu vă faceţi un program strict, pentru că vor surveni numeroase schimbări. Dimineaţa vă întâlniţi cu un fost coleg de serviciu, cu care este posibil să vă petreceţi după-amiaza. Astăzi puteţi să luaţi decizii tranşante, pentru a rezolva probleme de familie. Evitaţi speculaţiile financiare!

 

Leu

Aveţi ocazia să vă folosiţi talentul artistic. Imaginaţia vă ajută mult şi colaboraţi foarte bine cu anturajul. Nu ezitaţi să începeţi o activitate nouă! Aveţi şanse mari pe plan profesional şi în afaceri. Seara sunteţi invitat la prieteni. Nu neglijaţi odihna!

 

Fecioară

Doriţi să faceţi o schimbare radicală în viaţa dumneavoastră şi vă gândiţi la o metodă originală. Pentru aceasta, trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să vă organizaţi mai eficient. Profitaţi de acest moment favorabil şi de ajutorul unei rude!

 

Balanţă

S-ar putea să vă dezamăgească lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să nu faceţi promisiuni pe care nu le puteţi respecta. Sentimentele contradictorii din prima parte a zilei se risipesc după ce aflaţi că vă vin musafiri din altă localitate.

 

Scorpion

Datorită intuiţiei şi talentului din prima parte a zilei, aveţi realizări deoasebite pe plan profesional şi social. Vă recomandăm să nu vă lăsaţi luat de val şi să nu forţaţi lucrurile. S-ar putea să plecaţi pe neaşteptate într-o călătorie lungă, în interes familial.

 

Săgetător

Puteţi să vă faceţi planuri de viitor şi să începeţi noi activităţi în domeniul social, care vă vor aduce satisfacţii. Spre seară, vă simţiţi foarte bine în compania prietenilor şi a persoanei dragi. Nu vă pripiţi dacă aveţi de luat decizii importante!

 

Capricorn

De dimineaţă aveţi o imaginaţie debordantă, iar intuiţia vă ajută mult. Chiar dacă nu aveţi o situaţie financiară prea bună, sunteţi entuziast şi dornic să vă apucaţi de afaceri. Vă sfătuim să vă puneţi la treabă inventivitatea şi talentul. După-amiaza, este posibil să suferiţi o deziluzie pe plan sentimental. Nu vă lăsaţi afectat!

 

Vărsător

Imaginaţia vă ajută să rezolvaţi rapid problemele de serviciu. Şefii îşi pun mari speranţe în dumneavoastră. După-amiaza, mergeţi într-o vizită la prieteni şi planificaţi o scurta călătorie. Vă recomandăm să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

 

Peşti

Obţineţi multe satisfacţii pe plan social şi profesional, graţie creativităţii şi intuiţiei. Sunteţi nevoit să plecaţi de urgenţă într-o delegaţie, în care reuşiţi să rezolvaţi şi câteva probleme personale. Spre seară, aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă într-o problemă sentimentală. Vă sfătuim să fiţi prudent.

comentarii
1 comentarii

Cautam din timp moderatori de anunturi. Cerem seriozitate.Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: adi_uifelean@yahoo.com
Adi
14.03.2018 21:32
Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia