logo
Horoscop 14.02.2018
Horoscop 14.02.2018

Berbec

Se pare că v-aţi propus să faceţi schimbări în casă, spre bucuria celor mici. Puteţi să vă ocupaţi de afaceri, pentru că sunt şanse să câştigaţi bani frumoşi. Vă recomandăm să nu începeţi mai multe treburi deodată, altfel riscaţi să nu terminaţi nici una. Spre seară, persoana iubită v-ar putea impresiona cu un cadou deosebit.

 

Taur

După o perioadă mai nefavorabilă pe plan sentimental, situaţia se îmbunătăţeşte pe neaşteptate. După-amiază aveţi şanse să vă afirmaţi în societate. Totuşi, ar fi bine să nu exageraţi. Aveţi grijă să-i lăsaţi şi pe alţii să vorbească!

 

Gemeni

Se pare că vă este imposibil să respectaţi programul stabilit anterior, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi. Schimbările care intervin sunt de bun augur. Dimineaţa s-ar putea să aflaţi că peste câteva luni veţi pleca într-o delegaţie în străinătate. După-amiază este posibil să aveţi musafiri de care nu sunteţi prea încântat. Fiţi diplomat!

 

Rac

Se pare că vă pregătiţi pentru o întrunire cu prietenii dar lucrurile decurg mai dificil decât v-aţi aşteptat. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să daţi dovadă de diplomaţie şi să ascultaţi părerile celorlalţi. Vă sfătuim să renunţaţi la ideea de a pleca într-o călătorie.

 

Leu

Dimineaţa s-ar putea să fiţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte în interes familial. Puteţi să fiţi optimist, vă veţi descurca repede şi bine. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune. Aveţi tendinţa de a exagera şi s-ar putea ca o persoană mai în vârstă din familie să încerce să vă pună la punct.

 

Fecioară

Cu toate că sunteţi hotărât să staţi mai mult cu familia, o situaţie neprevăzută v-ar putea obliga să plecaţi de acasă. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu un important om de afaceri, cu care s-ar putea să colaboraţi. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă mai în vârstă.

 

Balanţă

S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate şi să nu mai puteţi pleca la o petrecere. Vă sfătuim să nu vă arătaţi nemulţumirea faţă de oaspeţi, mai ales că este posibil să puneţi împreună bazele unei colaborări în afaceri. Fiţi cumpătat la masă! Sunteţi predispus la indigestii.

 

Scorpion

Dimineaţa s-ar putea să fiţi nevoit să faceţi cumpărături neprevăzute, dar bine primite de familie. După-amiază este posibil să vă schimbaţi programul şi să vă ocupaţi de problemele unui membru mai tânăr al familiei. Vă recomandăm să nu faceţi eforturi prea mari, pentru că sunteţi în pragul extenuării.

 

Săgetător

Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Puteţi să vă dedicaţi unor noi activităţi, mai ales în domeniul social. Spre seară vă simţiţi foarte bine împreună cu prietenii şi cu persoana iubită. Vă sfătuim să nu luaţi decizii pripite.

 

Capricorn

Deşi aveţi mult de alergat, vă sfătuim să nu vă neglijaţi sănătatea. Odihniţi-vă mai mult! S-ar putea să faceţi schimbări prin casă, ceea ce vă îmbunătăţeşte viaţa sentimentală. După-amiază intenţionaţi să cumpăraţi un obiect de valoare. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că nu este un moment bun pentru investiţii.

 

Vărsător

Nu pierdeţi vremea! Se întrevede o zi foarte încărcată. Dimineaţă s-ar putea să fiţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute pentru cămin. Partenerul de viaţă vă apreciază iniţiativa. După-amiază este posibil să vă schimbaţi planurile în ultimul moment şi să vă ocupaţi de o problemă urgentă a unui partener de afaceri.

 

Peşti

Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor de familie, chiar dacă vă preocupă foarte mult viitorul profesional. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia, dar ar fi bine să ţineţi seama şi de părerile partenerului de viaţă. Spre seară, o rudă mai în vârstă ar putea să vă solicite un ajutor sau un sfat.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia