Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Horoscop
Horoscop

Berbec
Sunt şanse să începeţi o activitate comercială din care veţi câştiga bine. Sunteţi apreciat de şefi, ceea ce stârneşte invidia colegilor. Vă recomandăm să acceptaţi munca în echipă.

Taur
Aveţi un farmec deosebit şi atrageţi admiraţia celor din jur. Cu puţină atenţie, vă puteţi descurca excelent în afaceri. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie importantă pentru casă.

Gemeni
Creativitatea vă ajută să aveţi succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiţie serioasă încep să prindă contur. Vă recomandăm să nu vă neglijaţi familia.

Rac
Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă mai veche a familiei. În cursul dimineţii, descoperiţi o ofertă avantajoasă pentru cumpărarea unei case sau pentru un schimb de locuinţă.

Leu
Este o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor şi pe plan sentimental. Sunt şanse mari să prindeţi un contract de colaborare. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune.

Fecioară
Dimineaţa nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervaţi şi să fiti perseverent.

Balanţă
Reuşiţi să faceţi schimbări majore în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan profesional şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Azi sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de parteneriat şi calatoriile în interes personal.

Scorpion
Sunteţi foarte bine dispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar puteţi avea succes în chestiuni casnice şi în societate.

Săgetător
Dimineaţa nu vă vedeţi capul de treabă. Organizaţi-vă cât mai eficient! După-amiaza aveţi ocazia să puneţi bazele unei afaceri. Ca să nu aveţi probleme, vă recomandăm să apelaţi la persoane cu experienţă.

Capricorn
Situaţia financiară nu vă mulţumeşte deloc. În schimb, sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Puteţi avea succes la examene, concursuri etc.

Vărsător
Colaboraţi foarte bine cu un partener de afaceri şi reuşiţi să încheiaţi o tranzacţie strălucită. Relaţiile cu persoana iubită trec printr-un moment delicat. Dar, dacă sunteţi dispus să discutaţi calm, totul se poate rezolva.

Peşti
Dimineaţa s-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate. Vă sfătuim să nu vă ambiţionaţi şi să aveţi răbdare ca partenerul de viaţă să se calmeze.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia