logo
spartan
Horoscop
Horoscop

Berbec
Deşi ai capacitatea să-ţi gestionezi cumpătat bugetul, încărcătura emoţională a momentului te poate predispune uşor la a face unele concesii şi a cheltui peste măsură. Faptul că îţi permiţi excese se datorează şi nevoii de a atrage atenţia asupra ta, eventual pentru a impresiona un posibil partener. Ideal ar fi să lucrezi la stăpânirea reacţiilor impulsive şi găsirii unui punct de echilibru.

Taur
Armonia relaţională este un factor ce-ţi poate condiţiona sănătatea corpului fizic, aşa că orice tensiuni emoţionale care îţi tulbură dispoziţia ar trebui rezolvate. Evită pe cât posibil excesele alimentare generate de conflictele cu familia. Abordarea unei strategii de schimbare, atât a viziunii dar şi a modalităţii de apropiere de sfera spirituală, ar fi pentru tine calea cea mai potrivită.

Gemeni
Fondul emoţional încărcat te poate predispune la decizii impulsive şi vorbe pe care ulterior le vei regreta. Oricum este timpul unor reevaluări a relaţiilor cu cei din jur, acum având ocazia să-ţi dai seama de ce nu ţi-ai putut fructifica la maxim potenţialul.

Rac
Cum la serviciu ai şanse să te mobilizezi finalizând proiecte cu un minim de efort, totul mergând ca pe roate, vei fi tentat să acorzi as­tăzi o mai mare importanţă relaţiilor de prietenie şi alianţelor pe care le ai în vedere.

Leu
Astăzi, eşti persoana de bază care îşi asumă gestionarea şi ducerea la bun sfârşit a sarcinilor profesionale. Riscul vine însă din tendinţa de a ţine cont numai de propriile convingeri, iar mândria te poate face să fii surd la suges­tiile celor din jur.

Fecioară
Modul de comunicare şi revizuirea unor aspecte mai puţin discutate sau ţinute secrete ar trebui reconsiderate, mai ales în contextul parteneriatelor în care este implicat şi aspectul financiar. Important este să fii deschis negocierii dar fereşte-te acum de semnarea unor documente sub impulsul de moment. Principiile solide de viaţă ar trebui să te ajute la transformarea în bine a sectorului afectiv.

Balanţă
Atâta timp cât nu încerci să su­pralicitezi posibilităţile ca planurile tale de viitor să se transforme în realitate, astăzi te poţi folosi de un anume fler financiar în gestio­narea unor chestiuni care implică bani aflaţi în comun cu familia.

Scorpion
Acţiunile rebele nu te avantajează, în special dacă nu ţii cont de sugestiile unor persoane cu autoritate, în ciuda faptului că te dovedeşti eficient şi capabil să aduci profit financiar. Stârnirea unor rivalităţi din cauza încăpăţânării e de evitat, fiind important de reţinut că ai totuşi toate abilităţile necesare să-ţi reformulezi abordarea şi discursul în orice acţiune care presupune obţinerea unui acord.

Săgetător
Astăzi eşti provocat să găseşti un echilibru între puseele de entuziasm şi cele în care te confrunţi cu o apatie neproductivă, filosofând mai mult decât muncind. Eşti conştient de resursele şi de efortul pe care le poţi mobiliza, mai ales cele dedicate studiului susţinut şi legării unor noi relaţii, doar ai nevoie un impuls de creativitate şi gestionarea constructivă a stărilor de dispoziţie.

Capricorn
Atitudinea ta pragmatică mai ales în relaţiile cu copiii sau cu persoana iubită poate naşte astăzi tensiuni, nefiind dispus să îţi asumi prea multe riscuri financiare. Ştii care îţi sunt posibilităţile, ai nevoie să fii în control şi nu te încânta să te îndatorezi dacă nu e cazul. Nu neglija mesajele oferite de intuiţie şi acordă-ţi timp suficient pentru a lua cele mai bune decizii reflectând în linişte.

Vărsător
S-ar putea spune că ai tendinţa că astăzi să fii mai indulgent atât cu propria persoană cât şi cu cei dragi. Cum parteneriatele care promit să îţi aducă visele la realitate par a decurge cum nu se poate mai bine, ţi-ai putea petrece ziua bucurându-te de confortul oferit de cămin.

Peşti
Se anunţă o zi cu o agendă destul de încărcată. Provocarea vine însă din tendinţa de a fi cam rigid în modul de gândire şi de a nu accepta prea uşor sugestii venite din partea cole

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia