Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Astăzi daţi dovadă de mult curaj în afaceri. Vă sfătuim să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. După-amiază s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu vă ocupaţi destul de problemele casei.

Taur
Pe plan financiar, se pare că nu parcurgeţi o perioadă prea bună. Căutaţi noi surse de venituri! Spiritul de aventură şi optimismul vă determină să vă asumaţi riscuri. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile.

Gemeni
Treceţi mai uşor peste grijile cotidiene, graţie entuziasmului şi optimismului cu care începeţi ziua. După-amiază faceţi planuri pentru o călătorie mai lungă împreună cu persoana iubită.

Rac
Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi, pentru că s-ar putea să vi se reproşeze că sunteţi indiferent. Este cazul să fiţi mai prudent. Astăzi sunteţi predispus la greşeli şi există riscul să pierdeţi bani!

Leu
Aveţi succes într-o călătorie de afaceri. Vă recomandăm să fiţi atent cu persoanele care vă însoţesc. După-amiază puteţi să rezolvaţi o problemă de natură sentimentală. Fiţi ceva mai îngăduitor!

Fecioară
Dimineaţa sunteţi foarte activ şi sociabil şi vă înţelegeţi bine cu toată lumea. Reuşiţi să vă păstraţi optimismul, în ciuda problemelelor sentimentale care vă frământă. Profesional, staţi bine.

Balanţă
Aveţi suficientă energie pentru a începe noi activităţi pentru familie şi casă. Partenerul de viaţă şi familia vă sprijină. Vă recomandăm să vă detaşaţi de problemele financiare din ultima vreme. Fiţi mai încrezător!

Scorpion
Dimineaţa sunteţi apreciat pentru entuziasmul de care daţi dovadă. Vă simţiţi bine la o întâlnire cu prietenii şi este posibil să fiţi invitat la o petrecere. Vă recomandăm să fiţi cumpătat, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea.

Săgetător
Dimineaţa luaţi o hotărâre prin care vă schimbaţi tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să începeţi pregătirile pentru o petrecere. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare.

Capricorn
Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiţii, afaceri şi călătorii în interes personal. Vă recomandăm să nu aveţi ezitări.

Vărsător
Vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară. Luaţi bani atât de la serviciu, cât şi dintr-o afacere. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Evitaţi surmenajul!

Peşti
Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscaţi prea mult. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie, din care vă puteţi întoarce cu mari satisfacţii financiare.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA