Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme financiare. Vă sfătuim să fiţi mai optimist. Dacă sunteţi prea încordat, riscaţi să vă compromiteţi relaţiile sociale. Nu este o zi bună pentru examene şi călătorii.

Taur
Dimineaţa s-ar putea să vă loviţi de o serie întreagă de dificultăţi şi să aveţi impresia că munciţi degeaba. Cei din jur sunt dispuşi să vă ajute. Partenerul de viaţă vă susţine.

Gemeni
Este posibil să renunţaţi la o călătorie, din cauza sănătăţii. Sunteţi predispus la mici probleme digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat. Se pare că relaţiile cu partenerul de viaţă sunt tensionate din cauza unei rude.

Rac
V-aţi propus să începeţi o activitate nouă, dar sunteţi prea nerăbdator. Din cauza agitaţiei, riscaţi să pierdeţi timp preţios. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Concentraţi-vă asupra problemelor urgente!

Leu
Vă recomandăm să fiţi atent la serviciu şi cu partenerii de afaceri, pentru că s-ar putea să aveţi probleme de comunicare. Nu este cazul să vă îngrijoraţi din cauza dificultăţilor financiare de moment.

Fecioară
Treceţi printr-o perioadă dificilă, din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să apelaţi la ajutorul unui prieten.

Balanţă
Este posibil să aveţi un eşec în afaceri şi să fiţi dezamăgit. Vă sfătuim să nu vă întristati, pentru că vor apărea şi alte oportunităţi. S-ar putea să vă loviţi de mai multe obstacole, din cauza unor probleme de comunicare.

Scorpion
S-ar putea ca un prieten de familie să vă propună o colaborare. Vă sfătuim să o acceptaţi, chiar dacă nu sunteţi prea încântat de câştig. Consultaţi-vă şi cu partenerul de viaţă! Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Săgetător
Dimineaţa resimţiţi o stare de confuzie care vă poate face să întârziaţi lucrările de serviciu. Nu provocaţi discuţii aprinse cu şefii! Totul va reveni la normal şi veţi recupera terenul pierdut.

Capricorn
S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie în care puteţi avea mari satisfacţii profesionale. Vă sfătuim să aveţi grijă de bagaje, ca să nu pierdeţi ceva important. Relaţiile cu colegii sunt excelente.

Vărsător
Se anunţă o zi încărcată, aşa că vă sfătuim să vă stabiliţi clar lista de priorităţi. După-amiaza este posibil să vă schimbaţi programul şi să vă ocupaţi de problemele partenerului de viaţă.

Peşti
La serviciu, sunteţi predispus să faceţi greşeli din cauza cărora acumulaţi întârzieri. Vă sfătuim să nu vă agitaţi şi să acceptaţi ajutorul colegilor. Ieşiţi în lume! Aveţi şanse să întâlniţi persoane care v-ar putea ajuta mult în viitor.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA