Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Nu vă sfătuim să vă faceţi un program strict pentru azi. Din cauza evenimentelor neaşteptate, veţi fi nevoit să vă schimbaţi programul de mai multe ori.

Taur
Încă de dimineaţă sunteţi irascibil şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu prietenii şi atmosfera în familie. Ideile dumneavoastră nu prea sunt acceptate de anturaj, poate pentru că nu reuşiţi să le prezentaţi într-un mod convingător.

Gemeni
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi certat de şeful ierarhic pentru că nu aţi reuşit să finalizaţi o lucrare la termen. Se pare că nu dumneavoastră sunteţi vinovat de întârziere, ci deficienţele de comunicare cu colegii de serviciu.

Rac
Vă concentraţi întreagă atenţie asupra unei afaceri promiţătoare şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Partenerul de viaţă vă reproşează că neglijaţi familia. De asemenea, intenţionaţi să vă eschivaţi de la o întâlnire cu prietenii.

Leu
Este posibil să vă confruntaţi cu probleme de natură sentimentală, care vă indispun şi vă cam descurajează. Nu este cazul să "depuneţi armele"! După o discuţie cu persoana iubită, reuşiţi să clarificaţi neînţelegerile.

Fecioara
Sunteţi iritat şi nu reuşiţi să vă stăpâniţi nervozitatea din cauza unei veşti neplăcute pe care o primiţi de la persoana iubită. Riscaţi să provocaţi dispute verbale cu cei din jur.

Balanţă
Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi este indicat să evitai întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Ar fi bine să nu vă angajaţi în activităţi importante, care necesită putere de concentrare şi luciditate.

Scorpion
Partenerul de viaţă nu este de acord să plecaţi într-o călătorie de afaceri, motivând că nu este momentul potrivit. Stabiliţi-vă priorităţile şi ţineţi cont de sfaturile unei rude apropiate!

Săgetător
Activitatea profesională este afectată de puterea scăzută de concentrare. Totuşi, puteţi să rezolvaţi o situaţie conflictuală la locul de muncă. În relaţiile cu partenerul de viaţă, vă sfătuim să daţi dovadă de mai multă diplomaţie.

Capricorn
Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simţiţi în stare să demaraţi o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă pe care aţi tratat-o cu superficialitate acum câteva zile. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Vărsător
Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare şi nu reuşiţi să vă faceţi înţeles. Este indicat să amânaţi problemele care necesită putere de concentrare şi răbdare. Dacă acordaţi mai multă atenţie necesară partenerului de viaţă, relaţiile sentimentale pot fi armonioase.

Peşti
Nu este recomandabil vă asumaţi noi responsabilităţi. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă, care este dispus să vă ajute! Vă sfătuim să vă dedicaţi unor activităţi de rutină.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia