logo
spartan
Horoscop
Horoscop

Berbec
O persoană apropiată ar putea să vă solicite sfatul sau ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de sănătate. În partea a doua a zilei, nu este exclus să primiţi o veste mai puţin plăcută de la un prieten.

Taur
În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară care vă preocupă de mai mult timp. Ar fi bine să ţineţi cont şi de opinia partenerului de viaţă.

Gemeni
Un bărbat mai în vârstă ar putea fi dispus să vă ajute să vă lămuriţi o problemă sentimentală. Dacă întâmpinaţi dificultăţi în rezolvarea unei mici probleme legate de locuinţă, nu este cazul să insistaţi.

Rac
Nervozitatea vă poate crea probleme la locul de muncă. Această stare de spirit pare să fie cauzată de un moment dificil în plan profesional care ar putea avea drept consecinţă o pierdere financiară.

Leu
Este posibil să fiţi anunţat că va trebui să munciţi peste program. Dacă nu reuşiţi să vă tempertaţi nervozitatea există riscul să declanşaţi o ceartă cu urmări neplăcute.

Fecioară
Un superior sau un partener de afaceri ar putea să vă reproşeze că nu vă implicaţi suficient în rezolvarea unor probleme profesionale. Relaţia cu partenerul de viaţă ar putea să fie şi ea tensionată.

Balanţă
În prima parte a zilei există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Situaţia financiară pare să nu vă mulţumească pe deplin, dar s-ar putea îmbunătăţi.

Scorpion
În plan sentimental este posibil să simţiţi nevoia unui scurt răgaz. Vă sfătuim să fiţi ponderat în afirmaţii, pentru că altfel riscaţi să tensionaţi relaţiile parteneriale.

Săgetător
Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere, fiindcă riscaţi un eşec care v-ar putea descuraja. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă.

Capricorn
O întârziere independentă de voinţa dumneavoastră s-ar putea solda cu ratarea unei oportunităţi favorabile în afaceri. Nu merită să vă consumaţi pentru că sunteţi predispus la migrene şi alte indispoziţii.

Vărsător
În cursul dimineţii s-ar putea să aveţi multe drumuri de făcut şi să survină diverse întârzieri cauzate de incidente neprevăzute. Oricât de agitată şi obositoare ar fi ziua, vă sfătuim să aveţi grijă să nu vă descărcaţi nervii.

Peşti
S-ar putea să fiţi indispus din cauză că aţi ratat o colaborare. Diverse încurcături şi întârzieri ar putea să vă dea senzaţia că toţi şi toate sunt împotriva dumneavoastră. Vă sfătuim să fiţi mai relaxaţi!

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia