Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
S-ar putea să fiţi îndispus şi să nu aveţi chef de nimeni şi de nimic. Riscaţi să vă izolaţi. Vă recomandăm să fiţi mai sociabili.
Taur
Nu este o zi favorabilă călătoriilor şi câştigurilor financiare. Inhibiţia şi lipsa de sociabilitate ar putea să vă conducă la eşecuri în afaceri şi deziluzii în plan social.
Gemeni
Astăzi, sunteţi puţin inhibat, motiv pentru care puteţi avea dificultăţi de comunicare. Vă recomandă să evitaţi ieşirile cu prietenii şi, mai ales cu persoanele importante.
Rac
Dimineaţa, colegii şi familia fac eforturi să vă scoată din starea de apatie care vă face de nerecunoscut. Ar putea fi de vină oboseala acumulată sau problemele financiare care vă frământă.
Leu
Nu este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Vă recomandăm să nu faceţi investiţii şi să nu cumpăraţi obiecte de valoare, pentru că s-ar putea să regretaţi.
Fecioară
Astăzi simţiţi nevoia să schimbaţi ceva sau să faceţi lucruri noi. Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevărata lor valoare.
Balanţă
De dimineaţă aveţi multe probleme de rezolvat, dar aveţi suficientă energie pentru a le face faţă. S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi de natură financiară.
Scorpion
Vă sfătuim să o lăsaţi mai uşor cu munca şi să vă aplecaţi mai mult spre problemele sentimentale. Amânaţi-vă proiectele de afaceri pentru că s-ar putea să pierdeţi o sumă importantă.
Săgetător
De dimineaţă, aveţi ocazia să demaraţi o afacere. Vă recomandăm să nu vă pripiţi. Mai staţi două-trei zile înainte de a lua o hotărâre. Astăzi sunt favorizate relaţiile cu partenerul de viaţă şi aveţi toate şansele să petreceţi împreună o seară romantică.
Capricorn
Nu sunteţi prea comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale şi sentimentale pot avea de suferit. Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, să nu începeţi noi afaceri, chiar dacă primiţi propuneri din partea prietenilor.
Vărsător
Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi succes în activităţile legate de familie şi cămin. Vă sfătuim să vă stabiliţi clar priorităţile ca să nu pierdeţi timpul.
Peşti
Simţiţi nevoia să vorbiţi cu o persoană de sex opus, despre problemele dumneavoastră sentimentale. Este posibil să credeţi că sunteţi neglijat. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi pradă melancoliei.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA