Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Dimineaţa s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă farmecă. Vă sfătuim să fiţi prudent şi modest. În privinţa afacerilor, ar fi bine să nu riscaţi nimic. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Taur
Sunteţi inventiv, bine dispus şi gata să întindeţi o mână de ajutor oricui are nevoie. Reuşiţi să vă afirmaţi la locul de muncă. Relaţiile cu prietenii şi familia sunt foarte bune.
 
Gemeni
Aveţi şanse să cumpăraţi un obiect de valoare, dorit de multă vreme de întreaga familie. După-amiaza este posibil să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme de serviciu.

Rac
Cei din jur vă apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveţi. Relaţiile parteneriale au o evoluţie foarte bună. Sunteţi dispus să vă ajutaţi pe colegii şi să le oferiţi sfaturi utile.

Leu
Se anunţă o zi deosebită, cel puţin pe plan sentimental. La o petrecere, faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită. S-ar putea ca atractia să fie reciprocă şi să ajungeţi la o prietenie durabilă.
 
Fecioară
Sunt şanse să faceţi un pas foarte important în viaţă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să mergeţi înainte, dacă sunteţi hotărât. Ar fi bine să nu neglijaţi problemele profesionale.

Balanţă
Dimineaţa sunteţi dezamăgit din cauza unui eşec financiar şi deveniţi indiferent la tot ce se întâmplă în jur. Vă sfătuim să fiţi mai optimist şi mai activ.

Scorpion
Eşecul într-o afacere vă ambiţionează şi sunteţi tentat să vă asumaţi mai multe riscuri. Nu este cazul să vă lăsaţi descurajat. Pur şi simplu, nu este o zi bună pentru afaceri.

Săgetător
Schimbările de care aveţi parte pe plan sentimental sunt benefice. În societate, aveţi o vervă deosebită şi puteţi lega cu uşurinţă prietenii noi. Nu este exclus să stabiliţi o relaţie care va evolua rapid către căsătorie.

Capricorn
Dimineaţa vă reîntâlniţi cu o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp. Relaţiile cu prietenii şi cu rudele sunt foarte bune. Vă recomandăm să rezolvaţi problemele de familie pe care le-aţi tot amânat.

Vărsător
Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie cu persoana iubită, ar fi bine să nu staţi pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relaţiei. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în afaceri.

Peşti
Este o zi favorabilă deciziilor importante. Puteţi să vă faceţi planuri serioase în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi de afaceri, pentru că flerul nu vă ajută prea mult.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Lansare proiect Cod SMIS 126210

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia