logo
Horoscop
Horoscop

Berbec
Dacă vă gândiţi să faceţi o investiţie sau să cumpăraţi un obiect de valoare mare, este bine să ştiţi că în contextul astral de azi nu este recomandabil să luaţi decizii finale.

Taur
În prima parte a zilei, s-ar putea să fiţi indispus din cauza unei încurcăruri sau întârzieri în legătură cu o sumă de bani care vi se cuvine.

Gemeni
La locul de muncă sau în afaceri aveţi tendinţa de a deveni extrem de exigent cu colegii sau cu partenerii şi de a-i critica excesiv. Vă sugerăm să vă amânaţi discutarea chestiunilor importante şi să vă limitaţi la acţiuni de rutină.

Rac
În prima parte a zilei este posibil să fiţi indispus din cauză că încasarea unei sume pe care contaţi întârzie din motive independente de dumneavoastră.

Leu
Înainte de amiază este posibil să primiţi o veste de la cineva de departe, o rudă sau un prieten. Nu este exclus ca în urma acestei veşti să faceţi o călătorie.

Fecioară
În prima parte a zilei este posibil să primiţi veşti bune de la o rudă. În relaţia cu partenerul de viaţă, vă recomandăm să fiţi atent la tendinţa de a deveni irascibil şi să amânaţi discutarea unor chestiuni delicate.

Balanţă
Se întrevede o zi destul de aglomerată în plan profesional şi în afaceri. Este de preferat să vă ocupaţi de chestiuni de rutină sau care nu necesită muncă în echipă. 

Scorpion
Ar fi bine să nu vă faceţi un program foarte strict pentru azi. O persoană apropiată v-ar putea propune să vă asociaţi într-o afacere nouă care pare profitabilă la prima vedere.

Săgetător
Este posibil să aflaţi că trebuie să faceţi o călătorie de afaceri. Vă sfătuim să nu vă susţineţi punctul de vedere cu încăpăţânare şi, în general, să evitaţi confruntările.

Capricorn
În prima parte a zilei, aveţi tendinţa să fiţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o discuţie aprinsă cu o femeie mai în vârstă din familie. Evitaţi speculaţiile şi nu vă lăsaţi tentat de chilipiruri sau câştiguri uşoare.

Vărsător
S-ar putea să resimţiţi o stare de nemulţumire generală, fără un motiv precis. În plan financiar este posibil să vă confruntaţi cu o întârziere sau o încurcătură care vă obligă să amânaţi punerea în aplicare a unui proiect.

Peşti
În prima parte a zilei este posibil să fiţi nervos. Cu calm şi cu ajutorul unor persoane apropiate veţi putea rezolva problema în scurt timp.

Sursa: www.eastrolog.ro

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turul ciclist

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia