Gorgandin Ľ Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Horoscop
Horoscop

Berbec
Un membru al familiei nu î┼či respect─â o promisiune în leg─âtur─â cu o sum─â de bani. Nu v─â gr─âbi┼úi s─â îi face┼úi repro┼čuri! S-ar putea s─â aib─â motive obiective.

Taur
Pe plan profesional, eforturile sus┼úinute din perioada precedent─â încep s─â dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, rela┼úiile cu cei din jur pot avea de sferit.
 
Gemeni
Partenerul de via┼ú─â v─â face repro┼čuri neîntemeiate. V─â sf─âtuim s─â v─â p─âstra┼úi calmul ┼či s─â evita┼úi o confruntare. Ar fi bine s─â acorda┼úi mai mult─â aten┼úie familiei ┼či, în special, partenerului de via┼ú─â.

Rac
S-ar putea s─â fi┼úi implicat într-un scandal la locul de munc─â din cauza bârfelor unei femei mai în vârst─â. Nu r─âspunde┼úi la provoc─âri! În scurt timp, situa┼úia se va l─âmuri ┼či totul va reveni la normal.

Leu
Ast─âzi ar fi bine s─â evita┼úi deplas─ârile cu autoturismul. Dac─â sunte┼úi nevoit s─â conduce┼úi, fi┼úi cât mai atent, nu v─â gr─âbi┼úi ┼či verifica┼úi cu starea tehnic─â a ma┼činii. Specula┼úiile financiare sunt de evitat.
 
Fecioar─â
Ave┼úi de rezolvat multe probleme la locul de munc─â, dar colegii nu se gr─âbesc s─â v─â ajute. Dac─â nu v─â st─âpâni┼úi nervozitatea, risca┼úi s─â face┼úi afirma┼úii pe care le ve┼úi regreta.

Balanţă
Deveni┼úi impulsiv din cauza unor neîn┼úelegeri cu ┼čeful direct. Fi┼úi prudent în afirma┼úii! V─â sf─âtuim s─â v─â st─âpâni┼úi nervozitatea în discu┼úiile cu partenerul de via┼ú─â, altfel risca┼úi s─â tensiona┼úi atmosfera din familie.

Scorpion
În cursul dimine┼úii primi┼úi vestea pe care o a┼čtepta┼úi de mult timp, în leg─âtur─â cu plecarea într-o c─âl─âtorie în interes personal. Partenerul de via┼ú─â v─â repro┼čeaz─â c─â nu v-a┼úi ales bine momentul pentru aceast─â deplasare.

S─âget─âtor
Sunte┼úi cam irascibil, din cauza stresului ┼či a oboselii acumulate. Evita┼úi discu┼úiile în contradictoriu! Sunte┼úi predispus la unele probleme de s─ân─âtate ┼či chiar la accidente.

Capricorn
În cursul dimine┼úii, colaborarea cu un partener de afaceri v─â d─â dureri de cap. Totul porne┼čte de la bani: se pare c─â nu v─â întelege┼úi în leg─âtur─â cu o investi┼úie.

V─ârs─âtor
Din cauza unor evenimente neprev─âzute, nu v─â pute┼úi respecta programul stabilit. V─â sf─âtuim s─â nu v─â pune┼úi mari speran┼úe într-o afacere demarat─â recent.

Pe┼čti
Începe┼úi o activitate care v─â poate aduce avantaje materiale, cu condi┼úia s─â v─â tempera┼úi spiritul critic. Este recomandabil s─â fi┼úi conciliant în discu┼úiile cu colegii de serviciu ┼či cu partenerul de via┼ú─â.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia