logo
Horoscop
Horoscop

Berbec
Ziua de astăzi este pentru tine pe cât de bulversantă pe atât de necesară. Înveţi o lecţie destul de serioasă şii anume să nu subestimezi niciodată un om cu atât mai mult cu cât nu îl cunoşti chiar foarte bine.

TAUR 
 Spiritul de colaborare al celor din jur este mult mai ridicat decât al tău, tu având impresia că toţi te sabotează. Înainte să judeci şi să pui etichete ascultă ce au de zis pentru că vei extrage şi idei potrivite pentru situaţia voastră.

GEMENI  
Simţi că acum este momentul pentru o discuţie cu partenerul în care să îl informezi despre anumite lucruri importante. Desigur că partenerul ar fi încântat să te asculte şi să te vadă implicat în relaţie.

RAC  Veştile dinspre sectorul profesional nu sunt chiar cele mai bune, postul tău fiind vizat direct de o serie de schimbări. În aceste condiţii, cauţi informaţii pe toate căile şi îţi pregăteşti un plan pentru a fi sigur că nu eşti tu cel care va avea de suferit.

LEU  
Dovezile de iubire şi loialitate îţi plac pentru că încrederea în tine creşte, dar când partenerul este ceva mai rezervat în declararea sentimentelor te transformi într-o persoană morocănoasă şi lipsită de chef de viaţă.

FECIOARĂ 
Afli din surse credibile că un prieten are nevoie de ajutor şi fără să îţi ceară acest lucru te implici în situaţia lui. Rezultatul încercării tale nu este unul pozitiv şi asta te mâhneşte.

BALANţĂ 
Câştigi ca din senin o sumă de bani, dar pe cât de repede vine pe atât de repede eşti nevoit să o faci să dispară. Apar tot felul de cheltuieli, care de care mai noi şi cum nimeni nu le poate soluţiona, te vezi nevoit să renunţi la suma de bani câştigată.

SCORPION  
Încrederea ta în forţele proprii a scăzut dramatic, aşa că te temi de contraziceri tocmai de aceea imediat ce spui ceva ai vrea ca cei din jur să îţi dea dreptate. Chiar şi aşa nu este cazul să te războieşti cu toată lumea.

SĂGETĂTOR
Ai o reală bucurie în privire când te implici în treburile casnice şi speri ca cei din familie să fie încântaţi de noua ta atitudine. Nu îţi pierde răbdarea dacă un membru mai în vârstă al familiei se dovedeşte mai cârcotaş şi îţi critică abilităţile de curăţenie.

CAPRICORN  
Astăzi eşti cât pe ce să repeţi o greşeală pe care ai mai făcut-o odată şi care ţi-a cauzat foarte mari neplăceri. Poate că un scurt efort de reamintire te va scuti de chinul pe care doar o rană mai veche îl poate provoca.

VĂRSĂTOR
De multă vreme nu ţi-ai mai arătat afecţiunea faţă de familie, deşi în mod cert ai sentimente puternice pentru cei dragi. Orice încercare de apropiere de cei dragi ţi se pare inutilă mai ales pentru că tensiunea din familie atinge uneori cote maxime.

PEŞTI 
Obiectivitatea ta este dată pe apa sâmbetei şi dai vina pe cei din jur pentru orice ţi se întâmplă, doar că cei din jur nu sunt întotdeauna responsabili pentru ceea ce nu merge bine în viaţa ta.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia