logo
Horoscop
Horoscop

Berbec
Intuiţia şi simţul practic vă ajută să luaţi decizii inspirate în afaceri. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu vă grăbiţi să refuzaţi! Perspectivele sunt foarte promitatoare.
Taur
Vă decideţi să amânaţi o călătorie lungă în interesul familiei, din cauza dificultăţilor financiare. Astăzi, însă, aveţi posibilitatea să realizaţi proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi o decizie bună pentru viitor.
Gemeni
Se conturează o zi excelentă în afaceri, cu întâlniri fructuoase şi planuri de viitor bine concepute. Investiţiile pe termen lung sunt favorizate. Traversaţi o perioadă în care puteţi rezolva multe probleme financiare.
Rac
Aveţi succes în activităţile desfăşurate în cămin, dar şi în afaceri. Partenerii de afaceri vă apreciază propunerile, dar vă sfătuim să nu începeţi mai multe activităţi simultan, pentru că riscaţi să nu finalizaţi nimic.
Leu
Este o zi bună pentru a lua decizii importante în privinţa relaţiilor sentimentale şi parteneriale. Chiar dacă situaţia financiară nu vă satisface pe deplin, nu este cazul să vă îngrijoraţi. Banii vor aparea la momentul oportun.
Fecioară
Intuiţia vă ajută să găsiţi o metodă originală pentru a face schimbări importante în viaţa socială. Pentru aceasta, va fi nevoie să faceţi un compromis cu ceilalţi membri ai familiei, dar şi câteva drumuri scurte împreuna cu un prieten.
Balanţă
Aveţi un succes deosebit în activităţile intelectuale şi în societate. În partea a doua a zilei, încasaţi o sumă importantă de bani dintr-o colaborare. Puteţi să faceţi planuri de viitor în legătura cu o afacere.
Scorpion
S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. În afaceri, puteţi să faceţi proiecte de viitor şi să vă puneţi în aplicare cunoştinţele teoretice. Aveţi şanse să obţineţi beneficii considerabile.
Săgetător
Zi favorabilă realizărilor pe plan social şi material - dar să nu vă aşteptaţi ca rezultatele să apară imediat! S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes de afaceri, care vă ofera o şansă nesperată.
Capricorn
Sunteţi în formă şi vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi. Reuşiţi să rezolvaţi câteva probleme ale familiei şi chiar să îi ajutaţi pe alţii să îşi rezolve problemele. Este o zi favorabilă comunicării cu prietenii şi cu membrii familiei.
Vărsător
Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită, care vă facilitează relaţiile cu cei din jur. Sunteţi capabil să ascultaţi cu atenţie problemele celorlalţi şi să le oferiţi sfaturi utile. Aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu le veţi putea respecta!
Peşti
Demaraţi cu bine o nouă afacere şi faceţi planuri de viitor în legătură cu o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţă vă susţine. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia