logo
Horoscop
Horoscop

Berbec
Este o zi favorabilă în general, în care aveţi şanse să realizaţi tot ce v-aţi propus. Sunt favorizate în special relaţiile cu colegii de muncă şi partenerii de afaceri, precum şi demararea unor proiecte sau activităţi noi.

Taur
În prima parte a zilei este posibil să survină evenimente neprevăzute care vă împiedică să vă respectaţi programul stabilit pentru azi. Nu este cazul să vă îngrijoraţi, fiindcă schimbările survenite par să fie favorabile.

Gemeni
Contextul astral al zilei este favorabil studiului, călătoriilor în interes personal şi comunicării. Este posibil să suferiţi o deziluzie în plan sentimental, dar sunteţi capabil să o depăşiţi destul de uşor.

Rac
Este o zi favorabilă în toate domeniile şi aveţi şanse mari să depăşiţi uşor eventualele dificultăţi şi să realizaţi tot ce v-aţi propus. Relaţiile sentimentale ar trebui să decurgă foarte bine.

Leu
Este o zi favorabilă în plan financiar. La locul de muncă şi în afaceri aveţi posibilitatea să obţineţi cu uşurinţă mici câştiguri. Este posibil să faceţi planuri în ceea ce priveşte o investiţie pe termen lung sau studiile unui membru al familiei.

Fecioară
În prima parte a zilei, s-ar putea ivi posibilitatea de a demara o afacere nouă pe cont propriu. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi să luaţi o decizie azi, fiindcă există riscul să nu fie cea mai bună.

Balanţă
S-ar putea să fiţi tentat să refuzaţi propunerea unei persoane apropiate de a face o mică afacere împreună. Vă sfătuim să analizaţi propunerea cu atenţie, pentru că sunt şanse ca afacerea să fie mai avantajoasă decât pare.

Scorpion
În prima parte a zilei e posibil să aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes profesional, pentru a rezolva o chestiune birocratică sau judiciară. Puteţi fi optimist, fiindcă aveţi şanse să obţineţi ceea ce doriţi.

Săgetător
În prima parte a zilei, s-ar putea să aflaţi că în curând va trebui să faceţi o deplasare în interes profesional. De asemenea, este o zi bună pentru a face planuri de viitor pe termen lung.

Capricorn
La locul de muncă sau în afaceri, pot avea loc schimbări care vă favorizează. Aveţi posibilitatea să vă asumaţi noi responsabilităţi şi să vă faceţi remarcat prin iniţiative inspirate.

Vărsător
Contextul astral al zilei de azi vă este favorabil în plan profesional şi în afaceri. Aveţi posibilitatea să finalizaţi lucrări începute mai demult. Este o zi bună pentru comunicarea cu partenerul de viaţă şi prietenii.

Peşti
Chiar dacă nu sunteţi foarte mulţumit de situaţia financiară, forma fizică şi psihică excelentă vă ajută să depăşiţi mai uşor grijile de zi cu zi. În a doua parte a zilei, este posibil să faceţi planuri pentru o călătorie în interesul familiei.
Sursa: www.eastrolog.ro

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia