logo
Horoscop
Horoscop

Berbec
Nu vă sfătuim să vă faceţi un program strict pentru azi. Din cauza evenimentelor neaşteptate, veţi fi nevoit să vă schimbaţi programul de mai multe ori.
Taur
Încă de dimineaţă sunteţi irascibil şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu prietenii şi atmosfera în familie. Ideile dumneavoastră nu prea sunt acceptate de anturaj, poate pentru că nu reuşiţi să le prezentaţi într-un mod convingător.
Gemeni
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi certat de şeful ierarhic pentru că nu aţi reuşit să finalizaţi o lucrare la termen. Se pare că nu dumneavoastră sunteţi vinovat de întârziere, ci deficienţele de comunicare cu colegii de serviciu.
Rac
Vă concentraţi întreaga atenþie asupra unei afaceri promiþãtoare ºi neglijaþi relaþiile sentimentale. Partenerul de viaþã vã reproºeazã cã neglijaþi familia.
Leu
Este posibil sã vã confruntaþi cu probleme de naturã sentimentalã, care vã indispun ºi vã cam descurajeazã. Nu este cazul sã "depuneþi armele"! Dupã o discuþie cu persoana iubitã, reuºiþi sã clarificaþi neînţelegerile.
Fecioară
Sunteţi iritat şi nu reuşiţi să vă stăpâniţi nervozitatea din cauza unei veşti neplăcute pe care o primiţi de la persoana iubită. Riscaţi să provocaţi dispute verbale cu cei din jur.
Balanţă
Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi este indicat să evitaţi întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Ar fi bine să nu vă angajaţi în activităţi importante, care necesită putere de concentrare şi luciditate.
Scorpion
Partenerul de viaţă nu este de acord să plecaţi într-o călătorie de afaceri, motivând că nu este momentul potrivit. Stabiliţi-vă priorităţile şi ţineţi cont de sfaturile unei rude apropiate!
Săgetător
Activitatea profesională este afectată de puterea scăzută de concentrare. Totuşi, puteţi să rezolvaţi o situaţie conflictuală la locul de muncă. În relaţiile cu partenerul de viaţă, vă sfătuim să daţi dovadă de mai multă diplomaţie.
Capricorn
Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simţiţi în stare să demaraţi o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă pe care aţi tratat-o cu superficialitate acum câteva zile.
Vărsător
Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare şi nu reuşiţi să vă faceţi înţeles. Este indicat să amânaţi problemele care necesită putere de concentrare şi răbdare.
Peşti
Nu este recomandabil vă asumaţi noi responsabilităţi. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă, care este dispus să vă ajute!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia