Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Dimineaţă sunteţi indispus şi comunicaţi mai greu cu anturajul şi cu familia. Vă recomandăm să vă ordonaţi ideile. Spre seară s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră.

Taur
Dimineaţa aveţi mult de alergat, pentru a rezolva probleme legate de o moştenire. După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie lungă împreuna cu partenerul de viaţă. Puteti face planuri de viitor, dar vă sfătuim să aveţi răbdare.

Gemeni
Puteţi obţine venituri suplimentare dintr-o colaborare. Aveţi posibilitatea să finalizaţi o lucrare dificilă, cu un efort minim. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel. În caz contrar, riscaţi să pierdeţi mult.

Rac
S-ar putea să vă loviţi de probleme financiare. Nu este cazul să vă lăsaţi demoralizat. Un fost coleg vă propune o colaborare pe termen lung, din care puteţi câştiga bine. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu vă ocupaţi îndeajuns de cei tineri din familie.

Leu
La serviciu, sunteţi încăpăţânat şi colaboraţi greu cu colegii. Fiţi mai flexibil! După-amiază s-ar putea să suferiţi o dezamăgire sentimentală. Vă recomandăm să acceptaţi ajutorul prietenilor.

Fecioară
Fiţi mai precaut în afirmaţii! Atitudinea unui partener de afaceri vă nemulţumeşte şi deveniţi impulsiv. După-amiază primiţi o sumă importantă. Partenerul de viaţă nu este de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Nu luaţi decizii la nervi!

Balanţă
Un coleg în care aţi avut mare încredere vă dezamăgeşte profund. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să nu începeţi discuţii în contradictoriu cu cei din jur. Dorinţa de independenţă pe care o manifestaţi faţă de prieteni ar putea să vă afecteze relaţiile parteneriale.

Scorpion
O veste neplacută în legătură cu o persoană apropiată va da peste cap tot programul. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie. Prietenii vă apreciază pentru ca îi ajutaţi la nevoie. Partenerul de viaţă vă susţine. Nu neglijaţi odihna!

Săgetător
Dimineaţă s-ar putea să fiţi bulversat din cauza unor probleme de natură sentimentală. Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp activităţilor casnice. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie mai în vârstă din familie, care încearcă să-şi impună ideile.

Capricorn
Este posibil să aveţi o deziluzie în dragoste. Sunteţi mai emotiv decât de obicei şi vă este greu să vă exprimaţi în mod deschis. Nu refuzaţi comunicarea! Ar fi bine să vă temperaţi orgoliul în relaţiile cu prietenii, pentru că riscaţi să vă treziţi singur.

Vărsător
Este momentul să vă puneţi în aplicare planurile în legatură cu afirmarea profesională. Aveţi mari şanse de reuşită pe plan social şi financiar. Relaţiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Profitaţi de acest context favorabil, dar nu forţaţi lucrurile şi aveţi răbdare!

Peşti
Un bărbat mai în vârstă vă ajută cu sfaturi şi reuşiţi să aplanaţi un conflict în familie. Nu încercaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele! Astăzi nu vă puteţi concentra prea bine. Vă recomandăm să nu refuzaţi sprijinul unui prieten apropiat.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA