Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Sunteţi foarte ocupat, dar aveţi destulă energie pentru a rezolva toate problemele. Cu puţin efort, puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce aţi început. Plan financiar se pare că nu staţi tocmai bine, dar perspectivele sunt bune.

Taur
Se pare că sunteţi hotărât să obţineţi bani prin orice mijloace. Un bărbat mai în vârstă încearcă să vă tempereze şi ar fi bine să îl ascultaţi. Nu vă neglijaţi prietenii! Nu merită să vă sacrificaţi tot timpul pentru interese financiare.

Gemeni
Astăzi sunteţi hotărât să rezolvaţi probleme familiale pe care le-aţi tot amânat. Este posibil să plecaţi într-o scurtă călătorie şi să faceţi mici investiţii pentru casă.

Rac
Astăzi s-ar putea să nu vă iasă totul aşa cum aţi sperat.  Se pare că un partener de afaceri nu îşi onorează promisiunile. Nu este o zi bună pentru afaceri şi nici pentru întâlniri cu persoane importante.

Leu
Vă sfătuim să amânaţi afacerile programate pentru azi, pentru că s-ar putea să nu vă reuşească. Mai mult, există riscul să pierdeţi o sumă importantă. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale!  

Fecioară
Dimineaţă se pare că nu sunteţi prea comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale pot avea de suferit. Nu este recomandabil să începeţi activităţi sau colaborări noi, chiar dacă primiţi oferte tentante.

Balanţă
S-ar putea să simţiţi nevoia să discutaţi cu o persoană de sex opus despre problemele sentimentale din ultima vreme. Vi se pare că sunteţi neglijat şi aveţi nevoie de sfaturi.

Scorpion
Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de vorbă. Aveţi grijă, riscaţi să vă izolaţi! Persoana iubită vă înţelege problemele şi vă ajută să le rezolvaţi.

Săgetător
Se pare că nu sunteţi prea sociabil şi aveţi tendinţa să vă izolaţi. S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme care s-au acumulat în ultima perioadă.

Capricorn
Dimineaţă aveţi senzaţia că persoană iubită vă neglijează şi simţiţi nevoia să primiţi sfaturi şi încurajări.

Vărsător
Se pare că începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală şi că nu sunteţi prea comunicativ. Vă sfătuim să evitaţi activităţile în care trebuie să vă concentraţi intens. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi amânaţi deciziile importante, mai ales în afaceri!

Peşti
Aveţi şanse să primiţi o sumă importantă, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiţi, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere. Evitaţi şi călătoriile!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia