logo
Horoscop
Horoscop

Berbec
Vi se livrează o marfă, îi faceţi recepţia, chemaţi nişte meşteri să v-o monteze dacă nu vă pricepeţi, şi asta se poate întâmpla fie la serviciu, fie acasă.
Taur
Un bonus, o gratuitate, c-aţi cumpărat o groază de lucruri, e rost de promoţie pe undeva prin magazine, vi s-o da vreun card de fidelitate.
Gemeni
Vă parvine un buletin de analiză medicală în care se specifică diagnostic plus tratament, fie al vostru, buletinul, fie al unuia dintre părinţi sau copii.
Rac
Sfera intelectuală se nuanţează frumos, semn că veţi lua examenul, interviul, sau veţi face impresie de nota zece când veţi vorbi în public.
Leu
Primiţi bani, salariul, bonusul care vi s-a promis, ori e vorba despre împrumutul pe care l-aţi solicitat şi puteţi porni în căutarea unor achiziţii.
Fecioară
Reuniune în scop de afaceri, până la prânz, după care vă-ntâlniţi cu grupul de prieteni, să povestiţi, să practicaţi un sport, să vă deconectaţi.
Balanţă
Ţineţi la secret nişte planuri, că n-aveţi prea mare încredere în voi, dar peste încă vreo câteva zile o să puteţi răspunde la orice întrebare şi o să vă simţiţi în largul vostru.
Scorpion
Nişte oameni vor să vă ia în echipa lor să lucraţi împreună. Cert e că vă vor prin preajmă.
Săgetător
Ar fi şanse de bani şi de o distincţie, c-aţi muncit şi v-aţi evidenţiat prin ceva. Vi se poate da vreo diplomă, chiar şi o medalie, în cazuri excepţionale.
Capricorn
Vi se parafează un act, vi se modifică poate încadrarea, la job, sau se legalizează o situaţie care are legătură cu străinătatea. V-aţi duce să lucraţi acolo sau la odihnă.
Vărsător
O întâmplare fericită, vă-mprumută cineva cu bani, ca să nu zic că s-ar putea să vi-i dea de tot, părinţii probabil, că altcineva, cine?
Peşti
Poate aveţi de ales, or fi mai multe joburi, firme la care aţi depus CV şi trebuie să vă hotărâţi unde vă duceţi, mai aproape de casă ori la bani mai mulţi?

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia