Tribuna
Horoscop
Horoscop

Berbec
Planurile dumneavoastră în legătură cu o afacere s-ar putea să eşueze din cauza ambiţiilor nerealiste. Dacă analizaţi totul cu obiectivitate, veţi vedea că proiectele dumneavoastră se pot concretiza numai cu răbdare şi cu susţinere din partea unei persoane cu experienţă.

Taur
Starea de confuzie şi lipsa simţului practic vă afectează randamentul la locul de muncă, dar şi relaţiile cu prietenii. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi concentraţi-vă asupra problemelor urgente!
 
Gemeni
Sunteţi indispus din cauza unor probleme sentimentale şi vă refugiaţi în muncă. Vă sfătuim să vă propuneţi obiective mai realiste şi să acceptaţi ajutorul prietenilor.

Rac
Se pare că nu aveţi spor pe plan profesional şi în afaceri. Nu fortaţi lucrurile! În caz contrar, vă veţi irosi energia şi riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea. Astăzi intuiţia nu prea vă ajută, dar vă puteţi baza pe sfaturile prietenilor.

Leu
Nu sunteţi într-o dispoziţie prea bună, deşi aveţi multe de făcut la serviciu şi acasă. Ideile şi proiectele dumneavoastră nu sunt bine primite. Nu este momentul să insistaţi.
 
Fecioară
Şeful şi colegii de serviciu vă reproşează că nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de lucru. Nici acasă nu sunteţi tocmai entuziast, spre nemulţumirea familiei. Încercaţi să fiţi mai atent la problemele celor din jur! Astăzi este recomandabil să vă ocupaţi de activităţi de rutină.

Balanţă
Dimineaţa s-ar putea să aveţi un randament scăzut la locul de muncă. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante şi tranzacţiile financiare. N-ar strica să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

Scorpion
Vă cam lipseşte simţul practic şi nu este indicat să începeţi noi activităţi. Dacă aveţi de luat decizii sau de semnat contracte, amânaţi pe mâine! Aveţi o controversă cu partenerul de viaţă, într-o problemă financiară.

Săgetător
Vă găsiţi în faţa unei dileme: ori finalizaţi o lucrare importantă la locul de muncă, ori vă ocupaţi de o afacere personală, care se anunţă foarte profitabilă. Vă sfătuim să temporizaţi şi să amânaţi decizia pe mâine.

Capricorn
În prima parte a zilei, intenţionaţi să solicitaţi o mărire de salariu. Nu aţi ales momentul cel mai potrivit! Tocmai acum, colegii de serviciu se plâng că nu sunteţi suficient de cooperant.

Vărsător
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi indispus din cauza unei probleme sentimentale. La locul de muncă, reuşiţi să faceţi faţă tuturor sarcinilor, cu ajutorul unui coleg mai în vârstă.

Peşti
Astăzi aveţi idei confuze şi nerealiste, iar cei din jur nu reuşesc să vă înţeleagă. Vă sfătuim să nu începeţi mai multe activităţi în acelaşi timp. Riscaţi să nu duceţi nici una la bun sfârşit.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA