logo
Horoscop 11.08.2017
Horoscop 11.08.2017

Berbec

Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi niciun risc. Starea de nervozitate pe care o resimţiţi vă poate afecta pe toate planurile. Vă sfătuim să nu vă deplasaţi cu autoturismul, pentru că sunteţi predispus la accidente de circulaţie din vină dumneavoastră.

 

Taur

Aveţi de rezolvat multe probleme pe care le tot amânaţi de câteva zile. În cursul dimineţii sunteţi cam agitat, pentru că nu ştiţi de unde să începeţi. Acordaţi prioritate problemelor importante!

 

Gemeni

Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi şi vizitele prelungite. Datorită oboselii acumulate, sunteţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o ceartă. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să acordaţi mai mult timp odihnei.

Rac

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Ideile dumneavoastră sunt apreciate atât de partenerul de viaţă, cât şi de partenerii de afaceri.

Leu

Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă.

Fecioara

S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoană respectivă întârzie să-şi achite o datorie. În partea a două a zilei sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente.

Balanţă

Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase.

Scorpion

Dimineaţă, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea că relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă. Partenerul de viaţă este nemulţumit pentru că sunteţi nevoit să vă împrumutaţi, deşi mai aveţi şi alte datorii.

Săgetător

Începeţi ziua agitat şi nervos, fiindcă aveţi nevoie urgent de o suma mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute. Păstraţi-va calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate care pot capătă forme grave.

Capricorn

Începeţi să resimţiţi oboseală acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să vă confruntaţi cu o problema financiară. Nu vă faceţi griji, se va rezolva nesperat de uşor!

Vărsător

Se pare că vă treziţi indispus şi sunteţi irascibil toată dimineaţă. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, s-ar putea să declansati un conflict la locul de muncă. Nu este indicat să vă întâlniţi cu prietenii, chiar dacă aceştia insistă. Profitaţi de timpul liber de care dispuneţi şi odihniţi-vă!

Peşti

În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută, care vă strică bună dispoziţie şi vă obligă să vă schimbaţi programul. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viaţă. Dacă vă deplasaţi cu maşină, vă sfătuim să circulaţi cu atenţie şi fără grabă. comentarii
2 comentarii

C?uta?i un
Maurice Finance
13.08.2017 14:38
Salut prieteni
Sunt at
COSMINA SIMONA
23.08.2017 23:06
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia