logo
Horoscop 11.01.2018
Horoscop 11.01.2018

BERBEC   Dacă ai încerca astăzi, să reduci ritmul, să te odihneşti mai mult, pentru că majoritatea planurilor de viitor, mai ales în viaţa personală, suferă din cauza întârzierilor induse de Saturn.

 

TAUR   Pentru rezolvarea unei situaţii trebuie să recurgi la cunoştiinţe şi prieteni din trecut. Parcă a fost o altă viaţă! Cu toate că îţi doreşti să pleci, drumurile nu sunt aspectate favorabil.

 

GEMENI   Eşti nemulţumit de ziua de azi şi de lipsa de performanţă, de calitatea îndoielnică a mărfurilor şi a oamenilor. Pierzi timp şi bani şi asta te enervează. Calmează-te, îţi faci singur rău! În a doua parte a zilei o perioadă excelentă pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri la plimbare în oraş.

 

RAC   Zodiacul temperat, cu Luna favorabilă, te îndreptăţeşte să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Azi trebuie să te implici mai mult! Dimineaţa poţi rezolva treburi importante şi lua decizii.

 

LEU   O zi liniştită, pentru că ai alungat motivele de stres din gândurile tale. Eşti chiar entuziast şi zâmbitor, se pare că anul 2016 are un „gust” bun pentru tine. Însă, nu pleca la drum lung! Astăzi mârâi cu competenţă la persoanele care nu iţi plac.

 

FECIOARĂ  Astăzi ai noroc la bani. Bani mulţi, puţini, numai Dumnezeu ştie! Însă, dacă ai probleme financiare, insistă dimineaţa asta, poate ai într-adevăr noroc şi topeşti inima de gheaţă a băncii. În general şi astăzi în special, nu este favorabil să-ţi iei niciun angajament.

 

BALANŢĂ   Poţi apăsa pe acceleratorul vieţii. Conjunctura favorabilă te ajută se rezolvi rapid şi bine u­nele situaţii. Azi ai şi energie şi noroc, profită şi promovează-ţi interesele tale strategice. Dacă poţi să te odihneşti toată ziua şi să stai undeva protejat, uscat şi la căldură, bine, merci, ar fi superb.

 

SCORPION    Încerci să-ţi armonizezi relaţiile sociale, fiind foarte conştient că fără ele nu ai prea multe şanse. La pile egale, meritul contează! “Meritul” se dă cu pile la Marte, pentru zodia ta!

 

SĂGETĂTOR   Azi nu eşti făcut pentru lucrul în echipă, spiritul gregar îţi dă frisoane. Poate ai un acces de agorafobie, dar cel mai bine ar fi să eviţi aglomeraţia, gloata, spaţiile publice, îmbulzeala. O anumită tensiune domneşte la serviciu sau in in familie, dar e bine să nu dai importanţă .

 

CAPRICORN În cele mai multe cazuri vorbele stârnesc alte vorbe, confesiunile multe determina destainuiri şi mai şi! Dedică ziua celor dragi, familiei, prietenilor, sau partenerilor  apropiaţi. Căldura sufletească şi investiţiile spirituale făcute astăzi vor aduce dividente plăcute în viitor. Nodul tău gordian, sau calcâiul lui Ahile, cum preferi, se numeşte viaţa ta amoroasă. Oricum, nu prea ai de unde alege, mulţumeşte-te cu ce ai!

 

VĂRSĂTOR  Astăzi trebuie să mulţumeşti colectivului, echipei, grupului etc. Este doar o altă ipocrizie, stai liniştit! Meritele tale sunt eviden­te, dar ţie nimeni nu o să-ţi spu­nă o vorbă bună. Evită deciziile care duc la schimbări majore. Unele lucruri sau persoane pot întârzia şi din cauze obiective.

 

PEŞTI   Se spune că prietenul la nevoie se cunoaşte, dar nu în­cer­ca să ceri ajutor, verificând proverbul, pentru că, probabil, o să ai surprize. Aşa se strică prie­teniile, cerând bani cu împru­mut! Anumite evenimente şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul prietenilor adevăraţi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia