logo
FITS
Horoscop 10.10.2018
Horoscop 10.10.2018

Berbec

Puteţi să începeţi o afacere nouă sau să faceţi planuri în legătură cu anumite investiţii pe termen lung. În prima parte a zilei, sunteţi în formă şi plin de entuziasm.

 

Taur

În prima parte a zilei, s-ar putea să vă întâlniţi întâmplător cu un prieten vechi, care vă sugerează să faceţi o afacere împreună. Vă recomandăm să nu vă grăbiţi şi să analizaţi propunerea cu atenţie şi prudenţă.

 

Gemeni

Este posibil să fiţi într-o formă deosebită, care vă poate ajuta să aveţi realizări frunmoase în plan profesional. Este o zi bună pentru afaceri, călătorii şi relaţii sentimentale.

 

Rac

Intuiţia vă poate ajuta să descoperiţi o afacere care v-ar îmbunătăţi sitruaţia financiară. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanelor vârstnice din familie.

 

Leu

Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră. Contextul astral este favorabil punerii în aplicare a unor planuri bine pregătite.

 

Fecioară

S-ar putea să aflaţi că urmează să primiţi o sumă importantă de bani. Poate fi vorba despre o moştenire, o primă sau un alt câştig neaşteptat. Vă recomandăm să fiţi cât mai realist şi să vă abţineţi de la speculaţii.

 

Balanţă

Traversaţi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere, care vă oferă ocazia să rezolvaţi anumite probleme. Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile persoanelor mai vârstnice din familie.

 

Scorpion

Conjuncţia astrală a acestei perioade vă este favorabilă în plan financiar. Asocierea într-o afacere nouă v-ar putea aduce beneficii substanţiale.

 

Săgetător

În prima parte a zilei sunt şanse să rezolvaţi problema banilor de care aveţi nevoie pentru a începe o afacere la care vă gândiţi. Vă sfătuim să vă asociaţi cu o persoană apropiată care are experienţă în domeniu.

 

Capricorn

Este posibil să vă gândiţi să demaraţi un proiect nou sau să puneţi bazele unei afaceri noi pe cont propriu. Vă sfătuim să fiţi mai realist şi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi.

 

Vărsător

În prima parte a zilei este posibil să nu reuşiţi să vă concentraţi şi să aveţi dificultăţi de comunicare. O persoană pe care aţi cunoscut-o de curând s-ar putea să profite de generozitatea dvs.

 

Peşti

Se întrevede o zi importantă în plan sentimental. Dacă sunteţi singur, sunt şanse să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită; dacă aţi găsit dragostea, relaţia cu persoana iubită este foarte bună.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia