logo
Horoscop 09.08.2017
Horoscop 09.08.2017

BERBEC

Ţine-ţi prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape. Dacă nu ştii ce se bârfeşte, nici nu ştii ce măsuri să iei! Abordarea sistematica a situaţiei iţi furnizează datele rezolvarii ei. Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi sentimentale. Evident, pentru ca să faci parte din această schimbare, nu trebuie, în primul rând, să intri în regimul tău te dinamică! În al doilea şi în al treilea rând – nu trebuie să te repezi ! Stai şi cugetă, vorba ardeleanului... Apoi acţionează cu proverbiala ta viteză.

TAUR

Este bine să nu te implici în discuţii cu semnele de apă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.  Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar. Nu ai de ce să te îngrijorezi. Anxietatea nu e o soluţie, nici o strategie şi nu e constructivă. Evită persoanele declarat ostile. Nu critica, nu reproşa, sau şi mai bine, vorbeşte mai puţin! Nu te enerva in mod disproporţionat şi inutil!

GEMENI

Nicio planetă în zodie, dar asta nu înseamnă că ai mai puţine probleme. Marţea se spune că sunt trei ceasuri rele! Cu multă atenţie şi fără ironii şi cinisme poţi să treci şi de ziua de azi! Fie că eşti şef sau subaltern, astăzi evită discuţiile în contradictoriu la serviciu. Poţi crea, fără să vrei, situaţii tensionate cu urmări neplăcute. Zâmbeşte şi fii foarte politicos! O zi monotonă. Cu prudenţă şi calm, trece! Nu da sau lua cu împrumut bani; în general orice afacere cu bani astăzi nu este favorabilă.

RAC

Domeniul emoţional este favorizat, e, deci, o zi bună pentru racuşorul sentimental din tine. Iţi prieste orice discuţie cu cei din jurul tău, poate la o îngheţată şi faci planuri de viitor. Dacă azi cineva te critică, îi poţi răspunde cu ironii şi cinisme împrumutate de la vecinii tăi, Gemenii! Trebuie să-ţi schimbi comportamentul social, previzibil înseamnă uşor de controlat! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste.

LEU

Domeniul sentimental este bine aspectat, aşa că poţi organiza o seară plăcută. Astăzi, mai toată ziua ţi se dă dreptate. Tragi concluzia că nu ai pierdut timpul şi că experienţa contează! Pe seară trebuie să ţii seama că eleganţa şi bunul-gust sunt elementele necesare lansarii în societatea care contează. Se pare că este un eveniment, un concert, poate. Nu vorbi mult, decât dacă spui cu adevarat lucruri interesante. Nu te împopoţona cu obiecte prea scumpe. Acestea sunt proteze, care suplinesc lipsa de originalitate şi de profunzime!

FECIOARĂ

Dimineaţa aceasta trebuie să eviţi expunerea prelungită la soare şi efortul prea mare. Relaxează-te şi oferă-ţi o siestă sud-americană. Odihna este temeiul sănătăţii, spunea Esculap. Prima parte a zilei este sub semnul lui Marte – efort şi dinamică. Nu fi preocupat sau îngrijorat de nerealizări, Cosmosul are alte priorităţi şi o altă scară a valorilor decât noi. Totul este bine, şi vorba câtecului, „aşa stă scris în stele”. Şi nu uita vorba anglo-saxonă: „No news – good news !”

BALANŢĂ

Perioada zilei de azi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei dragi şi apropiaţi, cu anturajul. O veste pare că te interesează. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.  Persevereză pe calea anunţată, respectă promisiunile. Eşti aprobat şi la serviciu şi acasă, după caz. Ai o formă bună fizică, dar nu exagera. Nu pleca la drum lung în a doua parte a zilei! Trebuie să te concentrezi asupra cadrului general, a strategiei, în general şi atunci şi micile detalii care te obsedează şi enervează vor cădea la locul lor.

SCORPION

O dimineaţă interesantă sub aspectul realţiilor sociale. Poate eşti la mare, sau la munte, sau pur şi simplu te simţi foarte bine în oraş. Un spectacol, film, sau un concert, pe seară. Dacă îţi place acţiunea, evenimentele, loviturile de teatru – astăzi nu vei fi dezamăgit! Poţi să râzi cât vrei, râsul ucide prostia, se spune în Orient. Dar nu te băga în troacă...  Nu apăsa pe acceleratorul vieţii când nu trebuie. Astăzi, conjunctura astrală sugerează că trebuie să fii mai reţinut. Până la urmă iei o hotărâre, dar vei constata că te-ai grăbit, ca întotdeauna.

SĂGETĂTOR

 Nicio planetă în zodie, dar multe aspecte complexe. Trebuie să dai dovadă de calm şi răbdare pentru ca să anulezi unele aspecte nefavorabile. Totuşi, o seară distractivă şi plăcută! Unele riscuri în viaţa de cuplu, în duo, dacă este cazul. Eşti bănuit pe nedrept, în general. Nu te justifica, cine se scuză, se acuză! Vorbeşte calm, frumos şi fă declaraţii de dragoste... De asemenea, trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit imediat.

CAPRICORN

Nu primeşti nicio veste. Este de bine, înseamnă că totul este normal. Pluton, retrograd, aflat de o veşnicie în zodie te ajută să-ţi regenerezi eficient şi relativ rapid energia psihică! Dar nu uita că faci parte dintr-o familie, sau eşti în duo, unde totul se împarte. Poate găseşti şi un sfat bun, sprijin, experienţa contează! Fii deosebit de clar în discuţii sau în negocieri.  Ziua de astăzi este un prilej să recapeţi iniţiativa. Energia ta vitală este în creştere, iar tot ceea ce te deranjează este că toţi prietenii tai sunt foarte ocupati.

VĂRSĂTOR

Eşti sub semnul discuţiilor neterminate, comunicarea suferă. Timpul te presează şi mereu nu termini ce ai de spus. Nu poţi să stabileşti ceea ce doreai de fapt şi te enervezi inutil. Nu este prea devreme să te pregăteşti pentru şcoală, dacă este cazul. Sau orice înseamnă studiu, carte, învăţătură, perfecţionare. În perioadele de criză dosarul contează mai mult! Profesional treburile par să meargă, astăzi, ceva mai bine, dacă nu ai fi tot timpul fascinat de găsirea formulei care să te umple rapid de bani.

PEŞTI

O perioadă favorabilă pentru noi proiecte profesionale şi o seară plăcută cu prietenii. Dimineaţa începe târziu, iar căldura de vacanţă tropicală te trage la distracţie, dans şi... mult somn! Adoptă un stil liberal în această zi de marţi. Adică spune fiecăruia şi oricui că are dreptate, la serviciu şi acasă. Apoi fă tot cum te taie capul! De aceea, ai o zi cu rezultate discutabile! Ai multe pe cap, dar cu un zâmbet larg de "sunt un om bun" o sa supravieţuieşti. Fii mai pragmatic, dar nu zgârcit. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile cum ar fi să scapi de lucrurile nefolositoare din casa, sau de la birou.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia