logo
Horoscop 08.06.2018
Horoscop 08.06.2018

Berbec

Vă bucuraţi de armonie în famile şi aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi mai uşor problemele.

 

Taur

Sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul de mai multe ori. În prima parte a zilei, aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în interesul partenerului de viaţă şi pentru cămin.

 

Gemeni

Vi se oferă noi perspective atât pe plan social, cât şi sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoana care vă farmecă din prima clipă.

 

Rac

Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri planificate pentru astăzi. S-ar putea să aveţi dficultăţi de comunicare.

 

Leu

Aveţi mari şanşe de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbările pe care le propuneţi, dar ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile lor.

 

Fecioară

Relaţiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, însă, starea de confuzie şi atmosfera tensionată vă predispun la greşeli.

 

Balanţă

Intenţionaţi să faceţi o vizită la rude. Vă sfătuim să o amânaţi, pentru că există riscul să nu decurgă aşa cum v-aţi dori.

 

Scorpion

Astăzi vă sfătuim să vă odihniţi, chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat. În prima parte a zilei sunteţi tentat să cheltuiţi o sumă mare de bani.

 

Săgetător

Nu este o zi bună pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare că ideile dumneavoastră nu sunt apreciate la adevarata lor valoare, dar acest lucru nu vă afectează optimismul şi nici dorinţa de înnoire.

 

Capricorn

Relaţiile cu anturajul sunt bine aspectate şi decurg fără probleme. În cursul dimineţii, vă face plăcere să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă.

 

Vărsător

La locul de muncă, s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi care vă indispun. Nu este cazul să vă îngrijoraţi.

 

Peşti

Treceti printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar şi al câştigurilor materiale. Astăzi aveţi succes în tot ce faceţi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia