logo
Horoscop 07.08.2018
Horoscop 07.08.2018

Berbec

Nu ezitaţi să încheiaţi contracte sau să semnaţi acte oficiale! Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune şi aveţi succes în afaceri. Aveţi ocazia să luaţi hotărâri bune pentru cămin.

 

Taur

Aveţi succes în afaceri şi spor la tot ce faceţi în gospodărie. Prietenii şi familia vă susţin, deşi s-ar putea să aibă păreri diferite. Vă recomandăm să nu începeţi mai multe treburi deodată.

 

Gemeni

Vă sfătuim să nu călătoriţi şi să evitaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să nu fiţi în cea mai bună formă. Cei din jur nu sunt dispuşi să vă accepte ideile şi nu este exclus să suferiţi o dezamăgire din partea unor persoane apropiate.

 

Rac

Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie problemelor ce ţin de familie şi de cămin. S-ar putea că planurile de îmbunătăţire a situaţiei financiare să nu fie realiste.

 

Leu

Dimineaţă s-ar putea să primiţi o sumă considerabilă de la o femeie mai în vârstă din familie. Puteţi să începeţi o curăţenie generală, lucrări de reparaţii etc.

 

Fecioară

Sunteţi preocupat să rezolvaţi problemele casei. S-ar putea să faceţi rost de bani pentru a cumpăra aparatură electrocasnică nouă. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi, pentru că un prieten vă poate spune de unde să cumpăraţi mai ieftin.

 

Balanţă

Deşi se pare că aveţi multe de rezolvat, vă recomandăm să vă odihniţi şi să vă menajaţi sănătatea. Împreună cu partenerul de viaţă doriţi să faceţi schimbări în cămin. Nu ezitaţi! Vor avea o influenţă benefică asupra relaţiei de cuplu.

 

Scorpion

Dimineaţă aflaţi că vi se anulează o delegaţie. Vă sfătuim să nu vă enervaţi. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor. Este momentul să preluaţi iniţiativa în problemele casei şi în relaţiile sentimentale.

 

Săgetător

Puteţi avea succes în activităţi casnice. Dimineaţă câştigaţi o sump importantă de pe urma unei afaceri şi începeţi să vă faceţi planuri de viitor, împreună cu partenerul de viaţă.

 

Capricorn

Dacă doriţi să faceţi schimbări în casă, acum este momentul. Este o zi bună pentru reamenajări, mutat sau schimbat mobilă, zugrăvit etc. Vă puteţi baza pe ajutorul prietenilor şi al familiei.

 

Vărsător

Sunteţi original şi vă hotărâţi brusc să schimbaţi ceva prin casă. Pentru aceasta, sunteţi nevoit să faceţi câteva drumuri scurte. Vă recomandăm să vă organizaţi eficient şi să profitaţi de acest moment favorabil.

 

Peşti

S-ar putea să nu fiţi prea comunicativ. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri şi pe cele de natură sentimentală. Ar fi bine să nu vă ocupaţi probleme importante, care necesită putere de concentrare.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia