Tribuna
Horoscop 07.02.2017
Horoscop 07.02.2017

Berbec
Nervozitatea v-ar putea pune în situaţii neplăcute, mai ales în cămin. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să terminaţi ce aţi început. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi cu o rudă apropiată!

Taur
Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte, în interes personal. Sunteţi mai sensibil decât de obicei şi aveţi tendinţa să exageraţi. După-masa, dacă vă temperaţi orgoliul şi nu vă sustineţi părerile cu încăpăţânare, puteţi să evitaţi o ceartă cu persoana iubită.
 
Gemeni
Sunteţi plin de energie şi idei. Sunteţi apreciat în societate. Din cauza entuzismului, riscaţi să depăşiţi anumite limite. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu!

Rac
Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă mici câştiguri financiare, dar vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile. După-amiaza este posibil să vă confruntaţi cu probleme sentimentale, dacă refuzaţi să mergeţi o petrecere.

Leu
Sunt favorizate întâlnirile de afaceri şi relaţiile cu cei apropiaţi. Dimineaţa vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult şi sunteţi plăcut impresionat. După-amiaza vă ocupaţi de probleme de familie, îndelung amânate.
 
Fecioară
S-ar putea să aveţi mici dificultăţi în cămin, dar se vor rezolva rapid. Puteţi să detensionaţi atmosfera cu o vorbă bună. După-amiaza vă regăsiţi buna dispoziţie cu prilejul unei vizite la prieteni.

Balanţă
O problemă sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Nu este exclus să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să vă calmaţi, pentru că puteţi avea reacţii necontrolate.
 
Scorpion
Problemele sentimentale cu care vă confruntaţi ar putea să vă creeze o stare de confuzie. Vă sfătuim să nu încercaţi să vă descurcaţi singur. Apelaţi la prieteni!

Săgetător
S-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate sau să mergeţi în vizită la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală.

Capricorn
Nu este o zi favorabilă călătoriilor de afaceri sau investiţiilor. Apatia şi absenţa simţului practic vă pot conduce la deziluzii şi la eşecuri. Vorbiţi mai clar, ca să nu fiţi înţeles greşit!

Vărsător
O rudă apropiată vă cere un împrumut. Vă sfătuim să o ajutaţi, pentru că este vorba despre o problemă de sănătate. După-amiaza, primiţi o veste care vă pune serios pe gânduri.

Peşti
Este o zi favorabilă studiului. Comunicaţi mai uşor cu cei din jur şi puteţi câştiga bine din tranzacţii comerciale. Aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie în interes personal, ceea ce ar putea trezi gelozia persoanei iubite. Vă sfătuim să nu luaţi decizii pripite.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA