logo
Citite, auzite: "Nu există iubire mai sinceră decât iubirea pentru mâncare"
N. I. DOBRA
658 vizualizari
Citite, auzite:

A spus-o şugubăţul scriitor George Bernard Shaw şi, ca de obicei, are dreptate. Alimentul meu preferat fiind berea, cel mai mare duşman mi-a devenit cântarul. * Un anunţ la mica publicitate: "Angajez cioban serios şi om la porci". Greu va găsi omul potrivit. * Statisticienii, aceşti foşti socotitori la CAP, ne anunţă că, dintre toate ţările membre în UE, România are cei mai mulţi proprietari de locuinţe, în celelalte oamenii preferând să stea cu chirie. Aici s-ar putea să aibă dreptate, fiindcă, în marea lor mărinimie, Iliescu şi Roman, ca să se pună bine cu poporul, au scos apartamentele statului la vânzare pe mai nimic. Unii şmecheri au cumpărat blocuri întregi în rate, inflaţia crescând de dimineaţa până seara. Buba e că românii acum au case, dar nu mai răzbesc să plătească taxele şi impozite. * Andrei Cornea, fiul lui Paul Cornea (fost Leon Cohn) scrie: "Pesediştii actuali au reuşit performanţa de a fi mai nepricepuţi chiar şi decât străbunii lor comunişti, în ultima fază a ceauşismului. Viorica Dăncilă nu-i decât o suprafaţă, o peliculă de ignoranţă deasupra unui ocean de întuneric". Din păcate nu greşeşte cu nimic. Priviţi cum arată Teleormanul şi gândiţi-vă că aşa va arăta toată ţara condusă de aceşti analfabeţi cu ifose. * La Editura Robert Laffont a apărut un dicţionar intitulat "Ces etrangers qui ont fait la France'' (Aceşti străini care au făcut Franţa). Este interesant că, precum Statele Unite ale Americii au fost create de străini din toate colţurile lumii, şi la întemeierea Franţei moderne au contribuit destui străini, între care şi câţiva români. * La începu­tul democraţiei noastre capitaliste, mulţi români au plecat în străinătate ca să câştige mai bine. Un al doilea val a fost alcătuit din cei rămaşi pe drumuri după falimentarea industriei. În prezent, pleacă mulţi din lehamite, văzând cum îşi bat joc aleşii noştri de noi. Culmea e că nici n-ai alţii mai buni, cu care să-i înlocuieşti. De 28 de ani am tot încercat, cu toate par­tidele şi-am constatat că nu se deosebesc prin nimic unele de altele, iar "lupii tineri" iau cele mai rele deprinderi de la ăi bătrâni. Am sperat că în noul Cod Penal va fi reintrodusă pedeapsa cu moartea, când colo acesta e mai blând, parcă dorind să-i încurajeze pe infractori!? * Un analist politic, Teodor Tiţă, care nu-l ştie pe Iohannis, scrie: "Sigur că şeful statului are şi altceva de făcut, însă măcar uneori, ca o dovadă de minim respect, ar putea să accepte să răspundă unor întrebări legitime venite din partea jurnaliştilor. Pe birourile şi în căsuţele de mail de la Cotroceni sunt sute de solicitări de interviu ignorate”. De ce nu m-a întrebat pe mine să-i spun că nici ca primar ales de sibieni nu-i primea în audienţă pe aceştia, tratându-i cu sictir, exact cum face acum cu românii ca preşedinte. Se consideră prea mare pentru un popor atât de mic. Preferă să sugă la ţâţa Angelei Merkel!

comentarii
7 comentarii

de-ai un dusman in c^ntar / c^ntareste-te mai rar
vacaru baboe
06.08.2018 23:57
In loc de pedeapsa cu moartea, ar trebui introdusa PEDEAPSA CU CARTEA !!! Adica ,respectivul sa nu fie eliberat pana nu stie pe de rost o carte, de exemplu SPUMA ZILELOR de Boris Vian...Sau PLECAREA VLASINILOR de Ioana Postelnicu !!
fulbert youlou
07.08.2018 00:17
Printre pauceni, berea e atat de apreciata,incat pe unii din ei ii cheama chiar asa ,BEREA !
Albert Kalonji, Kassaiul de Sud
07.08.2018 12:43
E greu sa ramai om intre porci. Mai ales daca te bagi in taratze.
viclean pe somes
07.08.2018 12:48
ANGAJEZ CIOBAN SERIOS. Pai ,sa caute un sas...
Hareton Ironcastle
07.08.2018 12:52
alimentul meu e berea / cea cu gust amar ca fierea
canibalul vegetarian
07.08.2018 14:42
O foarte buna acoperire a fost aceea cu PRISTINA in loc de PODGORITA. Nu vom sti prea curand ce s-a discutat in spatele usilor inchise. Oricum, trebuie intarita paza...
07.08.2018 14:49
Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia