logo
”Zoologia veselă”, o minunată carte educativă de colorat
”Zoologia veselă”, o minunată carte educativă de colorat

Lumea necuvântătoarelor, descrisă în versuri haioase şi atractive, alături de pagini superbe de colorat, alcătuiesc o nouă apariţie editorială, ”Zoologia veselă”, destinată copiilor din ciclul primar.
Cu o calitate grafică deosebită, cartea editată de dr. Ioan Mărginean, este un minunat dar pentru cei mici, care aici îşi pot demonstra pasiunea şi plăcerea de a colora.
Dar nu numai atât, căci începând de la nevertebrate, până la mamifere, toate sunt reprezentate aici şi prin versuri, ce îi vor face pe cei mici să iubească şi mai mult animalele, dar şi să afle lucruri noi despre ele.
Broasca, meduza, calul, cerbul, barza sau delfinul sunt ”povestite” copiilor în versuri, iar apoi ei le pot colora.
”Ştiţi ce este un delfin/ E un mamifer marin. Un neştiutor greşeşte/ Şi îţi spune că e peşte. Mamiferu-n adevăr/ N-are solzi pe corp, ci păr/ Şi în plus de vrei să ştii,/ Mama naşte puii vii./ Poate fi uşor dresat/ Că-i deştept cu-adevărat”, este doar una dintre inspiratele poezii din paginile cărţii.
Cei care vor să cumpere această carte, al cărei preţ este de 10 lei, carte ce este un minunat dar pentru copii în prag de Sărbătoare, o pot face luând legătura cu dr. Ioan Mărginean, Sibiu, str. I. Raţiu, nr. 5, tel 0269. 217. 861.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia