logo
Vor gestiona avrigenii situaţia câinilor fără stăpân din Victoria (judeţul Braşov)? Se decide astăzi, la şedinţa Consiliului Local Avrig
Dan FRÂNCU
813 vizualizari
Vor gestiona avrigenii situaţia câinilor fără stăpân din Victoria (judeţul Braşov)? Se decide astăzi, la şedinţa Consiliului Local Avrig

Dacă membrii Consiliului Local al oraşului Avrig vor fi de acord şi în cadrul şedinţei ordinare de astăzi, vor susţine prin vot proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Adrian Dumitru David, în perioada imediat următoare, Serviciul de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Avrig se va ocupa şi de gestionarea situaţiei câinilor fără stăpân din oraşul Victoria (judeţul Braşov). Proiectul de hotărâre referitor la această chestiune a fost iniţiat ca urmare a propunerii de colaborare înaintate de Primăria oraşului Victoria. Până la acest moment, Primăria oraşului Avrig, prin serviciul de specialitate, mai are contracte de colaborare pentru gestionarea situaţiei câinilor fără stăpân cu primăriile din Tălmaciu, Turnu Roşu, Racoviţa şi Porumbacu de Jos.

În afara acestui punct, conform dispoziţiei de convocare emise de primarul Adrian Dumitru David, ordinea de zi propusă pentru această întâlnire mai cuprinde doar şapte proiecte de hotărâre, cele mai interesante dintre acestea fiind iniţiativele referitoare la aprobarea bilanţului contabil şi a contului de profit şi pierderi la 31.12.2017 al Regiei Publice Locale Ocolul Silvic “Izvorul Florii” Avrig, acordarea în folosinţă gratuită a unei încăperi  situate la etajul Sălii “Pavilion” din Avrig către Asociaţia Culturală Tradiţii şi Obiceiuri Avrigene, cu destinaţia de sală de repetiţii, completarea anexei la HCL Avrig nr. 19/2013 privind racordarea la reţeaua electrică a persoanelor care reprezintă cazuri sociale din oraşul Avrig etc.

La capitolul “DIVERSE”, consilierilor locali avrigeni le vor fi prezentate diverse documente (adrese, solicitări, informări, decizii etc).

Aleşii locali avrigeni se vor întâlni pentru şedinţa ordinară din această lună a Consiliului Local Avrig, astăzi, ora 16, la Sala “Pavilion” a Casei de Cultură a oraşului Avrig.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia