logo
Unde vă răcoriţi în această vară? Brukenthal Pool and Lounge Avrig poate fi o variantă
Dan FRÂNCU
1340 vizualizari
Unde vă răcoriţi în această vară? Brukenthal Pool and Lounge Avrig poate fi o variantă

Oaspeţii Palatului Brukenthal Avrig sunt deja obişnuiţi cu diversele surprize şi noutăţile de care au parte mereu atunci când ajung la frumosul domeniu. Cum era de aşteptat, nici în anotimpul concediilor nu se face rabat de la această frumoasă şi interesantă strategie, astfel că atractivitatea acestui loc este mereu la cote înalte. În scurt timp, cei ce vor trece pragul fostei Reşedinţe de Vară a baronului Samuel von Brukenthal îşi vor putea petrece câteva ore la o nouă şi modernă piscină, locaţie ce va deveni, cu siguranţă, un reper greu de ocolit, mai ales în zilele caniculare ce se aşteaptă.  
"Începând cu această vară, cei ce doresc să se răcorească la o piscină modernă, să se bucure de razele soarelui într-o ambianţă naturală deosebită, alături de prieteni şi un cocktail fresh cu adevărat inedit, au la dispoziţie o nouă propunere: Brukenthal Pool and Lounge Avrig.
Situată în grădina din spatele cortului mare de evenimente al Palatului Brukenthal din Avrig, într-un frumos decor natural, noua locaţie va deveni, în scurt timp, cu siguranţă, locul preferat de cei ce îşi doresc organizarea unor petreceri altfel, alături de cei dragi, în compania unor oameni pregătiţi, gata să-şi ofere toate serviciile posibile, astfel încât timpul petrecut aici să fie de cea mai bună calitate.
Pe lângă toate acestea, ne mândrim cu dotări moderne şi de cea mai bună calitate, lucruri ce vor contribui la crearea unei cât mai bune impresii despre acest nou obiectiv din cadrul frumosului complex baroc de la poalele Masivului Făgăraş, cunoscut şi sub denumirea de "Edenul Transilvaniei".
Aşadar, dacă eşti pregătit pentru o experienţă nouă şi câteva ore de distracţie alături de prieteni şi cei dragi, în compania muzicii bune (asigurată de un DJ) şi a diverselor băuturi pe gustul tău, te aşteptăm la Great Opening Party - Brukenthal Pool and Lounge Avrig, sâmbătă, 23 iunie, începând cu ora 18.
("Repetiţia cu public" pentru petrecerea de deschidere a noului obiectiv va avea loc sâmbătă, 16 iunie, cu prilejul desfăşurării primului mare eveniment al verii la Palatul Brukenthal Avrig, spectacolul extraordinar de muzică electronică Hayden - Brukenthal Edition.)
Cei ce doresc informaţii suplimentare şi rezervări, pot telefona la unul dintre următoarele numere: 0269/523111, 0726/234417 sau 0730/655275", ne-au informat reprezentanţii Palatului Brukenthal Avrig.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia