logo
Toamna pune preţuri mici motofierăstraielor Husqvarna de la Tehnoron
Andra MARINESCU
1180 vizualizari
Toamna pune preţuri mici motofierăstraielor Husqvarna de la Tehnoron
Prezentă de 19 ani pe piaţa sibiană de profil, compania, distribuitor autorizat al produselor suedeze Husqvarna, a dat startul Campaniei de Toamnă 2017, care vine cu noi promoţii, valabile în perioada 15 septembrie - 15 decembrie, la o bogată gamă de produse. În plus, la unele articole cumpărate, clienţii primesc şi cadouri, precum ulei Oregon ori pile rotunde pentru lanţuri.

A devenit deja o tradiţie ca în fiecare toamnă firma sibiană Tehnoron să aducă noutăţi şi promoţii. În 2017, este vorba, în primul rând, de preţurile speciale ale motofierăstraielor. "Avem o ofertă generală la produse, dar în primul rând la motofierăstraie, unde bonusurile sunt acordate în lei. În plus, la achiziţionarea lor, clienţii primesc cadou două lanţuri X-Cut sau o şină de ghidaj şi două lanţuri. De asemenea, avem şi motounelte pentru defrişări şi tuns iarbă, motounealtă gard viu sau refulator, cu reduceri cuprinse între 200 - 300 de lei", spune Nicolae Roşu, patronul Tehnoron Sibiu.

Până pe 15 decembrie, cine cumpără un lanţ primeşte o pilă bonus, iar cine achiziţionează o şină de lanţ se alege şi cu un litru de ulei gratis.

De asemenea, Tehnoron are o ofertă deosebit de atractivă şi la trei modele de freze de zăpadă.

În această toamnă, s-a lansat lanţul produs pentru prima dată de Husqvarna, pe piaţa românescă. “Este vorba despre X- Cut, un nou tip de lanţ, cu rezistenţă foarte mare la întindere, cu parametri foarte buni de tăiere, unghi optim de tăiere, ascuţime care durează, librifiere superioară, fiind destinat tuturor utilizatorilor casnici şi profesionişti, mai adaugă ing. Nicolae Roşu. Lanţul a fost dezvoltat şi proiectat de Husqvarna timp de mai mulţi ani.

Sediile Tehnoron, în judeţ

Tehnoron are patru sedii în judeţul Sibiu, de unde cei interesaţi pot cumpăra produsele Husqvarna, de calitate suedeză: Sibiu, strada E. A. Bielz nr 9, telefon 0744.666.115 sau telefon/ fax 0269.227.707; Mediaş, strada Dr. Babeş nr. 17, telefon 0751.494.953; Agnita, strada Avram Iancu nr. 31, telefon 0746.457.809; Dumbrăveni, strada 1 Decembrie nr. 32, telefon 0745.899.382.

Potrivit ing. Nicolae Roşu, la Sibiu este un magazin şi centrul zonal de reparaţii al judeţului Sibiu, iar la Mediaş, pe lângă punct de lucru, există şi un atelier. Fiecare magazin oferă suport tehnic, consultanţă, comercializare şi punere în funcţiune a utilajelor.

Maşină automată de tuns gazonul de pe 1.000 mp

"La magazinul din Sibiu se află şi o maşină automată de tuns gazonul, un robot. Este performantă, automată 100%, la care se înconjoară teritoriul tuns cu un fir perimetral alimentat şi care, prin procesorul care o comandă, execută mişcări de tundere a gazonului, fără a fi nevoie de mâna omului. Timp ocupat - zero, utilizatori - zero, benzină - zero, poluare - zero. Maşina noastră este pentru deservirea unei grădini de 1000 mp", mai adaugă ing. Nicolae Roşu.

Informaţii suplimentare se pot obţine şi prin mail, la tehnoronsibiu@gmail.com sau pe site-ul oficial, www.tehnoron-sibiu.ro.

 

© Razvan Negru


comentarii
1 comentarii

Minunat site-ul de pe care atzi copy-pastuit articolul acesta de publicitate fara masca. Sa intzelegem ca nu mai angajatzi pe nimeni la marketing, si se face advertorial fara sa mai anuntze nimeni niciunde acest lucru? Misto!
Mick
27.09.2017 22:36
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia