Tribuna
Astra film
Surprize pentru cei mici, de 1 iunie, la Teatrul Gong
Liuba STARII
3026 vizualizari
Surprize pentru cei mici, de 1 iunie, la Teatrul Gong
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong" Sibiu prezintă sâmbătă, 1 iunie, de la orele 11 şi 18, spectacolul "Muzicanţii din Bremen". Tot de 1 iunie, cei mici sunt aşteptaţi să descopere culisele teatrului în cadrul a patru ateliere de creaţie, ce vor avea loc de la orele 10, 12, 12:15 şi 18.

"Muzicanţii din Bremen" este o adaptare după Fraţii Grimm, în regia lui Lilly Krauss-Kalmár, pe muzică compusă de Florin Grigoraş. Producţia Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu reuşeşte să păstreze esenţa basmului prin mijloacele tradiţionale teatrului de păpuşi. Povestea spune că un măgar, ce nu îi mai era util stăpânului său, a pornit la drum spre oraşul Bremen pentru a deveni muzician în orchestra oraşului. Călătoria se dovedeşte a fi o întreagă aventură, plină de culoare şi ritm, alături de un câine, o pisică şi un cocoş. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute şi este recomandat copiilor cu vârsta peste trei ani. Preţul unui bilet pentru acest eveniment este de nouă lei, tarif unic. Atelierele teatrului se redeschid pentru un sezon special, cu patru sesiuni interactive, dezvoltate ca o platformă de educaţie prin participare. Copiii vor fi provocaţi să îşi dezvolte creativitatea, tehnicile de lucru manual, dar şi spiritul de echipă şi abilităţile de comunicare. AuRILĂ şi IepuRILĂ vor deschide agenda de evenimente printr-un atelier dedicat celor cu vârsta între patru şi şase ani (de la ora 10) şi, respectiv, şapte - zece ani (de la ora 12).
"Cele două ateliere vor avea ca temă o călătorie fantastică spre Lună, în cadrul cărora cei mici vor confecţiona lampioane cu heliu ce vor avea ataşate mesajele copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie. Programul continuă cu un atelier special de la ora 12:15, pentru care toate biletele au fost deja epuizate. Atelierul coordonat de Claudia Benchea constă în construcţia unor rachete şi are ca pretext dezvoltarea unui imaginar spre o lume utopică, în care cei mici salvează omenirea. Claudia Benchea îşi va uni, mai apoi, forţele cu Diana Ribana pentru un atelier de la ora 16, dedicat celor cu vârsta cuprinsă între şase şi 10 ani. În cadrul acestui atelier copiii vor discuta despre importanţa pădurilor şi vor construi animăluţe din pluş (veveriţe şi vulpiţe) cu ajutorul cărora vor inventa poveşti. Fiecare sesiune are o durată de aproximativ 90 de minute, iar la final copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierului", spun organizatorii.
Biletele pentru evenimentele Teatrului „Gong” pot fi achiziţionate atât online prin teatrulgong.ro, cât şi la sediul Agenţiei Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11 – 18, sâmbăta între orele 10 – 18, iar duminica de la 10 şi de la 14. Preţul unui bilet la oricare din cele patru ateliere este de 14 lei şi include toate materialele necesare.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia