logo
Startul ediţiei 2018 a Triadei MTB se dă la Palatul Brukenthal Avrig
Dan FRÂNCU
1422 vizualizari
Startul ediţiei 2018 a Triadei MTB se dă la Palatul Brukenthal Avrig

Triada MTB, unul dintre cele mai interesante şi importante concursuri de ciclism montan organizate la noi în ţară, va fi sprijinit, şi în acest an, de Palatul Brukenthal Avrig. Rolul frumosului complex baroc în desfăşurarea primei etape a concursului, Avrig Mountain Bike Race, este, la această ediţie, mult mai important, aici urmând a fi organizate toate punctele vitale ale competiţiei. Modificările introduse de organizatori în pregătirea şi desfăşurarea competiţiei au fost determinate de complexele lucrări efectuate la infrastrustrura rutieră a principalei străzi a oraşului Avrig, care, până în acest an, a găzduit mare parte a etapei.

“De câţiva ani buni, în acelaşi timp cu reintrarea în circuitul public, Palatul Brukenthal din Avrig, fosta Reşedinţă de Vară a baronului Samuel von Brukenthal – guvernatorul Transilvaniei, a devenit un devotat susţinător al diverselor evenimente sportive locale, naţionale şi chiar internaţionale. Astfel, fie că a fost gazda unor evenimente sau doar a sprijinit desfăşurarea unor etape ori părţi ale unei competiţii, complexul baroc de la Avrig s-a evidenţiat şi prin implicarea, sub diverse forme, în mişcarea sportivă de amatori sau profesionistă.

În scurt timp (21 – 22 aprilie), oaspeţii Palatului Brukenthal Avrig vor avea parte de o nouă experienţă dinamică, sportivă, complexul urmând a fi gazda principală a primei etape (Avrig Mountain Bike Race) din cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Triadei MTB, una dintre cele mai interesante, importante şi complexe serii de competiţii de ciclism montan organizate în ţara noastră.

Astfel, spre deosebire de anii anteriori, etapa de la Avrig va avea zona de start/sosire în grădina Palatului Brukenthal, tot aici urmând a fi amenajate şi celelalte puncte de interes (race office, bike wash,  zona echipe, zona expo etc.), astfel încât să fie cât mai uşor accesibile atât participanţilor cât şi vizitatorilor şi spectatorilor. De asemenea, festivităţile de premiere ce  sunt programate în cadrul etapei vor fi găzduite tot de acelaşi complex.

O altă noutate pregătită celor ce vor fi prezenţi la Avrig Mountain Bike Race este “Raiders Party”, programată pentru seara de 21 aprilie, un eveniment cu muzică bună, expoziţie de biciclete, distracţie şi multă bună dispoziţie.

Sperăm ca toţi cei prezenţi să petreacă momente plăcute și în această zonă, nu doar pe traseele de concurs”, se menţionează într-un comunicat primit din partea Palatului Brukenthal Avrig.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia